טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, בהריון מטיפול IVF, בטא ראשונה 115, בטא שניה 290. ביום שישי האחרון (שבוע שישי פלוס 4) היה לי דימום קל- הלכתי למוקד ובוצע אולטרסאונד ראשון- נצפה שק הריון ושק חלמון ללא קוטב עוברי. הרופא שלח אותי לבטא נוספת שעשיתי יומיים אחרי- יצא 60,000. היום, 5 ימים אחרי האולטרסאונד הראשון, עשיתי שוב אולטרסאונד- נצפה קוטב עוברי ודופק, אבל לפי הרופאה הוא כ"כ קטן ועדיין לא ניתן למדוד אותו ולכן שלחה אותי לאולטרסאונד נוסף במכון בעוד שבוע. היא היתה מופתעת ואמרה שנראה שהעובר יותר מתאים לשבוע חמישי פלוס 6 ולא לשבוע שביעי פלוס 1- שבו אני נמצאת כרגע בהתאם ליום שאיבת ביציות). בשורה התחתונה, יש פער של שבוע וחצי בין גודל העובר לגיל ההריון- האם זה נורמלי ויכול לקרות בהריון IVF? האם מדובר בהשרשה מאוחרת? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר