דימום השתרשרות - סימני הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום השתרשרות - סימני הריון
    אנונימית
    25/01/2018

שלום.
    אני 6 שבועות אחרי הפלה טבעית ועוד לא היה מחזור.
    בשישי שעבר עשיתי בדיקת הריון שיצאה שלילית ובשבת בבקר היה דימום קטן מאוד בצבע אדום מעורב בהפרשות שקופות. הדימום נראה רק בניגוב והוא נמשך יום.
    אין לי סימני הריון אחרים אבל חשבתי שאולי זה דימום השתרשרות. האם התיאור מתאים? ואם כן, כמה ימים אחריו אפשר לראות בבדיקה ביתית?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תיקון והבהרה. תודה

אנונימית
    28/01/2018

לא 6 אלא 7 שבועות. (כרגע אני כבר בשבוע ה8. יש לציין שבד"כ המחזור לא סדיר) בצעתי ביום שישי השבוע שוב בדיקה ביתית ויצא שלילי אך עדין לא קבלתי מחזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלה. תודה

אנונימית
    28/01/2018

לא 6 אלא 7 שבועות. (כרגע אני כבר בשבוע ה8. יש לציין שבד"כ המחזור לא סדיר) בצעתי ביום שישי השבוע שוב בדיקה ביתית ויצא שלילי אך עדין לא קבלתי מחזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השתרשות.

ד``ר איילון לחמן
    28/01/2018

שלום.
    ממליץ שתתיעצי עם רופאך +בדיקת דם להריון +בדיקת US,גם כדי לברר הסיבה לעיכוב במחזור אם תשובת בדיקת ההריון שלילית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו