מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חום ושפעת בזמן הריוןדנה27/01/2018
שלום
אני בהריון בשבוע 17.
כבר יומיים יש לי שפעת. עד היום בלילה לא הייה כלל חום. בערב החום התפתח ל-37.3 ולא לקחתי אקמול כי קראתי שיש להוריד חום רק מ-38 מעלות בהריון. היום טיפס במהלך הלילה ל-37.9 ולאחר כמה דקות ירד ל-37.8 ואף 37.6... במשך כ-6 שעות החום נע בין 37.6 ל-37.8. ככל הנראה כי ישנתי בזמן זה. לפנות בוקר החום ירד ל-37.4.
לא לקחתי אקמול ואני מרגישה הרבה יותר טוב. עכשיו ברור שאין סיבה לקחת אקמול. אבל מטרידה אותי השאלה- אולי המדחום לא דייק, וכאשר הראה 37.8 זה הייה מעל 38.
אולי עלה מעל 38 כשישנתי?
אני מאוד מאוד לחוצה כי רציתי להמנע מלקיחת אקמול מיותרת בזמן הריון ותוהה אם בזה בעצם עשיתי נזק? קראתי ששפעת בהריון וחום מעל 38 מעלה בצורה משמעותית מומים בעובר וסיכון לאוטיזם.
בדבר מאוד מאוד מטריד אותי. במידה וכן הייה חום מעל 38 (מניחה שלא הרבה מעל) במשך 6 השעות שישנתי, האם אכן הסיכון לעובר גדל?
תודה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום ושפעת
ד``ר איילון לחמן28/01/2018שלום.
אקמול הינה תרופה מותרת בהריון,אין בעיה לקחת גם אם את בספק.אני מבין שגם לא עשית החיסון לשפעת המומלץ עי משרד הבריאות. היבדקי אצל רופאך.בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחום ושפעת בזמן הריון
דנה28/01/2018שלום
תודה על התשובה
רציתי לציין שעשיתי את החיסון לשפעת לפני כחודש וחצי.
החום כבר ירד והכל בסדר. רק רציתי לברר האם ישנה סכנה בכך שהייתי עם חום של 37.8 במשך כ-4 שעות ואז 37.6 לעוד כמה שעות נוספות.
אשמח לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיצה את השאלה
דנה29/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה את השאלה
דנה30/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)