חום ושפעת בזמן הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חום ושפעת בזמן הריון
    דנה
    27/01/2018

שלום
    אני בהריון בשבוע 17.
    כבר יומיים יש לי שפעת. עד היום בלילה לא הייה כלל חום. בערב החום התפתח ל-37.3 ולא לקחתי אקמול כי קראתי שיש להוריד חום רק מ-38 מעלות בהריון. היום טיפס במהלך הלילה ל-37.9 ולאחר כמה דקות ירד ל-37.8 ואף 37.6... במשך כ-6 שעות החום נע בין 37.6 ל-37.8. ככל הנראה כי ישנתי בזמן זה. לפנות בוקר החום ירד ל-37.4.
    לא לקחתי אקמול ואני מרגישה הרבה יותר טוב. עכשיו ברור שאין סיבה לקחת אקמול. אבל מטרידה אותי השאלה- אולי המדחום לא דייק, וכאשר הראה 37.8 זה הייה מעל 38.
    אולי עלה מעל 38 כשישנתי?
    אני מאוד מאוד לחוצה כי רציתי להמנע מלקיחת אקמול מיותרת בזמן הריון ותוהה אם בזה בעצם עשיתי נזק? קראתי ששפעת בהריון וחום מעל 38 מעלה בצורה משמעותית מומים בעובר וסיכון לאוטיזם.
    בדבר מאוד מאוד מטריד אותי. במידה וכן הייה חום מעל 38 (מניחה שלא הרבה מעל) במשך 6 השעות שישנתי, האם אכן הסיכון לעובר גדל?
    תודה מראש על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חום ושפעת בזמן הריון

הוספת תגובה

• חום ושפעת

ד``ר איילון לחמן
    28/01/2018

שלום.
    אקמול הינה תרופה מותרת בהריון,אין בעיה לקחת גם אם את בספק.אני מבין שגם לא עשית החיסון לשפעת המומלץ עי משרד הבריאות. היבדקי אצל רופאך.בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חום ושפעת בזמן הריון

דנה
    28/01/2018

שלום
    תודה על התשובה
    רציתי לציין שעשיתי את החיסון לשפעת לפני כחודש וחצי.
    החום כבר ירד והכל בסדר. רק רציתי לברר האם ישנה סכנה בכך שהייתי עם חום של 37.8 במשך כ-4 שעות ואז 37.6 לעוד כמה שעות נוספות.
    אשמח לתשובה
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיצה את השאלה

דנה
    29/01/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה את השאלה

דנה
    30/01/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו