מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה תשובה מרופא, דחוףטלי22/05/2008
שלום רב,
אתמול עשיתי העמסת סוכר 50, ואני בתחילת שבוע 23. קיבלתי את התוצאה והיא 102 (הבנתי שמעבר ל- 140 חריג וצריך לבצע העמסת 100 גרם סוכר).
האם אני צריכה לבצע את הבדיקה בשנית, או שמא מספיק שביצעתי אותה מתי שביצעתי, ועם התוצאה שהיא תקינה?
בתודה מראש ויום נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
טלי22/05/2008מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעמסת סוכר
ד``ר איילון לחמן22/05/2008לטלי שלום.
התשובה מצוינת. הלואי על כל עם ישראל.אם מאד נהנית מהבדיקה את מוזמנת לבצע אותה שוב.אחרת אין צורך.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו, ממש תודה!!
טלי22/05/2008ז"א שלא צריך לבצעה שוב, למרות שבוצעה בשבוע לפני השבוע שצריך, כן?
(כי צריך הרי ממה שהבנתי לבצע הבדיקה משבוע 24, אך אני ביצעתי אותה בשבוע 23).
אז לא צריך לחזור אליה, למרות שבוצעה בשבוע לפני, נכון?
(פשוט אני לא מקבלת משום מקום תשובה סופית של כן או לא...
ואני די בסרטים...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו.
ד``ר איילון לחמן23/05/2008לטלי שלום.
עכשיו אני מבין שמאד נהנית מהבדיקה והתשובה הקודמת שאין צורך לבצע שוב,לא מספקת אותך.את מוזמנת לכן לבצעה שוב ושוב.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)