מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשך לGBSיוליה06/06/2007
אני מודעת לזה שיתכן והחיידק נמצא בנרתיק והדגימה הזדהמה משם,למה לא הומלץ לעשות משטח נרתיק? פשוט להשלים עם זה שצריך לקחת אנטיביאוטיקה ליתר ביטחון? גם אם יש סיכוי שהחיידק נעלם לאחר טיפול שקיבלתי.אני יודעת שבארה"ב נוהגים לבצע משטח נרתיק לכל אישה בשבוע 35 ורק אז להחליט אם לתת אנטיביאוטיקה במהלך לידה,ובארץ הרופא פשוט קבע עובדה הייתי רק בשבוע 24 ,עכשיו אני שבוע 37 ורשום לי בכרטיס מעקב היריון שישנו החיידק,למרות שיש סיכוי שהוא נעלם לאחר טיפול אנטיביאוטי שקיבלתי בגללו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיידק ערמומי
ד''ר בני שכטר06/06/2007שלום יוליה!
הסיבה שבארה"ב נעשית בדיקה רוטינית היא כי החיידק יותר שכיח ומה שיותר חשוב הזן האלים יותר הוא השכיח.
גם בארץ יש GBS ולמרבה המזל הזן הפחות בעייתי.
עדיין זיהום בילוד יכול לגרום לתוצאות חמורות.
למה הבדיקה הראשונה הייתה שלילית והשניה לא? לא יודע.
בכל אופן את יכולה לחזור על הבדיקה ואם היא חיובית את תזדקקי לטיפול אנטיביוטי בלידה שאמור להגן על תינוקך.
בכל אופן אין בעיה להניק בשל כך מיד לאחר הלידה או לאחר מכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המהירה!
יוליה06/06/2007מרגיע לדעת שזה לא יפגע בהנקה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)