רחם דידלפי מצג עכוז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רחם דידלפי מצג עכוז
    locnu
    20/02/2018

אשמח להתייעצות קלה על מנת שאוכל לגבש החלטה.
    קצת על עצמי: בת 33 בעלת רחם דידלפי. כרגע בהריון שלישי בשבוע 28+4 העובר במצג עכוז.
    כל ההריונות נקלטו באותו הרחם.
    לידה ראשונה הייתה ניתוח קיסרי עקב מצג עכוז ולידה שנייה ויבק מוצלח.
    מאוד הייתי רוצה ללדת שוב לידה רגילה בהנחה שהעובר יתהפך אך אם לא הייתי מעוניינת לשמוע את חוות דעתך על היפוך חיצוני בהתחשב במצבי. זהו כבר ההריוני השלישי ,הרחם הרבה יותר גמישה. האם יסכימו לבצע היפוך חיצוני ? ואם כן באיזה שבוע ? אני מניחה שבשבוע 36-37 הסיכויים יהיו הרבה יותר נמוכים להיפוך העובר במבנה רחם דידלפי.
    אשמח להתייחסותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רחם דידלפי מצג עכוז

הוספת תגובה

• רחם דידלפי

ד``ר איילון לחמן
    20/02/2018

שלום.
    לבצע היפוך חיצוני עם רחם דידלפי ,בדרך כלל לא מבצעים כי הסיכוי להצלחה ,עקב מבנה הרחם, קטן ביותר. בנוסף קיימת גם הצלקת ברחם מהקיסרי,שבחלק המקומות מהוה גם היא הוראת נגד להיפוך. היפוך בגיל הריון צעיר גם לא מבצעים,כי העובר יכול לאחר ההיפוך לחזור למצג עכוז.אבל אולי במקרה שלך כן כדאי לבצע כי הסיכוי להתהפך שוב ספונטיני קטן.נראה לי לכן שבאם כבוד העובר ,לא ישתכנע להיתהפך מעצמו,רוב הסיכויים שנסיים בניתוח חוזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו