טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, הוסת שלי כרגע לא סדירה, מבקשת אם אתם יכולים לעזור לי להבין לקחתי גלולות 9 שנים, הפסקתי הייתה וסת כמו תמיד, ואח"כ 3.5 חודשים כלום, קיבלתי ואחרי הפעם הזו עברו 36 ימים וקיבלתי. התאריך הראשון 1.12.17 השני 5.1.18 ומאז כלום... בגלל שעוד לא רציתי הריון כרגע חישבנו מועד הביוץ לפי 35 ימים לפי "ימים בטוחים" אציין שלפני שלושה שבועות יחודש הייתי חולה מאוד חום והקאתי, האם קשור לזה שלא מקבלת? כיביכול יש איחור של שבועיים...אבל המחזור לא סדיר.
ואם אני לא בהריון, איך אוכל להבין מתי הביוץ ולתכנן הריון? בדיקות ביוץ?
בת 29 גובה 1.63 שוקלת 47/48 המשקל הנמוך קשור?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום. אם נשללת אפשרות של הריון כרגע,יש לזכור שלציר ההורמונלי בגופך, יכול לקחת זמן להתאושש מהדיכוי של הגלולות שנמשך 9 שנים.תופעה זו ידועה ומוכרת. לא להילחץ,הגוף יתאושש והכל יחזור לקדמותו.בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר