מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום הריון ולידה - התפתחות עוברית >לא מקבלת וסת לאחר שקיבלתי פעמיים אחרי גלולות
- לא מקבלת וסת לאחר שקיבלתי פעמיים אחרי גלולותקרן23/02/2018
שלום, הוסת שלי כרגע לא סדירה, מבקשת אם אתם יכולים לעזור לי להבין
לקחתי גלולות 9 שנים, הפסקתי הייתה וסת כמו תמיד, ואח"כ 3.5 חודשים כלום, קיבלתי ואחרי הפעם הזו עברו 36 ימים וקיבלתי.
התאריך הראשון 1.12.17 השני 5.1.18 ומאז כלום...
בגלל שעוד לא רציתי הריון כרגע חישבנו מועד הביוץ לפי 35 ימים לפי "ימים בטוחים" אציין שלפני שלושה שבועות יחודש הייתי חולה מאוד חום והקאתי, האם קשור לזה שלא מקבלת?
כיביכול יש איחור של שבועיים...אבל המחזור לא סדיר.
ואם אני לא בהריון, איך אוכל להבין מתי הביוץ ולתכנן הריון? בדיקות ביוץ?
בת 29 גובה 1.63 שוקלת 47/48 המשקל הנמוך קשור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבלת וסת
ד``ר איילון לחמן25/02/2018שלום.
אם נשללת אפשרות של הריון כרגע,יש לזכור שלציר ההורמונלי בגופך, יכול לקחת זמן להתאושש מהדיכוי של הגלולות שנמשך 9 שנים.תופעה זו ידועה ומוכרת. לא להילחץ,הגוף יתאושש והכל יחזור לקדמותו.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם יש לכם ביטחון עצמי?
האם יש לכם ביטחון עצמי?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)