האם הריון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם הריון?
    יפעת
    23/05/2008

שלום רב, אני בת 30 וחצי, בעלי ואני מנסים זמן רב להכנס להריון, מזה כמעט שנתיים. קבלתי מחזור ב- 25.4 וביום החמישי לקחתי איקקלומין למשך 5 ימים כנדרש. במקביל פנינו למרפאה לפוריות ולפי הבדיקות שהבאתי על חודשים קודמים, האחות אמרה שבאותו החודש בו עשיתי את הבדיקה לא היה ביוץ. סיימתי לקחת איקקלומין ב- 3.5 וזיהיתי ביוץ במקלון בבדיקה ביתית ב- 5.5 וב- 6.5, בשני הימים הללו קיימנו יחסים. שאלותיי: עד כה לא קבלתי מחזור ואני תוהה מתי לבצע בדיקה ביתית. עם זאת, יש לי הפרשות וכל הזמן תחושה כאילו אני כן עומדת לקבל אך בלי כאבי בטן.. האם זה הגיוני במידה ואני כן בהריון? וכיצד ייתכן שאין ביוץ? אודה על תשובתכם, בברכה יפעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם הריון?

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר בני שכטר
    23/05/2008

שלום לך|!
    הכי בטוח זה להמתין למחזור ואז אם יש איחור לבצע בדיקת היריון.
    עוד אפשרות זה להמתין 14 יום מהביוץ ואז לבצע בדיקה (למרות שאז יש אפשרות לטעויות).
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אך ברצוני לחדד משהו

יפעת
    24/05/2008

המחזור אינו סדיר, היו פעמים קבלתי אחת לחודשיים. האם בעקבות האיקקלומין אני חייבת לקבל 14 יום לאחר הביוץ? כאמור, עברו מעל 14 יום וטרם קבלתי, אך יש לי הרגשה שאני כן עומדת לקבל. תודה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו