טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בשבוע 5 להריוני. השתמשתי בג'ל כביסה מרוכז המכיל חומרים פעילים. ומיד הרגשתי צריבה חזקה וממש מעין שריפה בנחיריים ובקני הנשימה ואף בפנים. תחושת חנק זו ליוותה אותי יומיים עד שחלפה. רופא המשפחה טען שהסיטורציה 99 ואין נזק נשימתי לי. האם העובר סביר שיהיה תקין? חוששת. כי לפני כחצי שנה הפלתי עובר מלא מומים קשים. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר