שק הריון ללא שק חלמון והפרשות חומות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שק הריון ללא שק חלמון והפרשות חומות
    דנה
    28/05/2018

שלום,
    וסת אחרונה 22.4
    הזרעה 4.5
    בטא מיום 17.5 = 119
    בטא מיום 21.5= 667
    בטא מיום 23.5 1674
    בטא מיום 28.5 7961
    ביום 26.5 החלו קצת הפרשות חומות לא ממש כהה והרגשה של כאבי מחזור, ההפרשה עדיין קיימת וגם כאבים כמו לפני מחזור.
    מיד שהיתה הפרשה ניגשתי למוקד ובוצע אולטראסאונד וגינלי שהראה שק הריון בגודל 0.63 ממ ולא ראו שק חלמון ולא הד עוברי.
    ההפרשה עדיין ממשיכה בערך פעם ביום והיום (28.5) חזרתי על הבטא שהיתה 7961..לפי החישוב שלי אם מכפילה את עצמה כל יומיים היתה צריכה להיות היום לפחות 10000..
    אני ממש מודאגת שמשהו לא תקין.
    הלכתי שוב היום לרופא נשים שעשה לי אולטראסונד שהראה שק בגודל 6 ממ (לא נצפה עדיין חלמון ולא קוטב עוברי).
    לדעת הרופא שק בגודל 6 ממ בשבוע 5+1 הוא קטן מדי (באולטראסאונד שלשום במוקד הגודל היה 6.3 ממ).
    האם השק אכן קטן ? האם ההפרשות ואי הכפלת הבטא והיעדר שק חלמון מצביעים על משהו לא תקין?
    האם בשבוע 5+1 עדיין ההכפלה אמורה להיות כל יומיים?
    אודה לתשובה...לחוצה מאד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שק חלמון.

ד``ר איילון לחמן
    29/05/2018

שלום.
    אכן מוזר שטרם נצפה שק חלמון או קוטב עוברי ברמות הבטא שלך.אני מניח שהוזמנת למעקב US חוזר.לציין שק חלמון מופיע טרם הופעת צל עוברי.נקוה לבשורות טובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו