מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבדל של שבועיים בין תאריך המחזור לבליאור26/05/2008
בוקר טוב
לפי וסת אני נמצאת בשבוע 31 בדיוק היום,עשיתי ולטרסאונד אתמול היקף הראש והבטן מראים על 33 שבועות,גם הירך מראה על 32 שבועות כמעט,למה ההבדל משמעותי ? אולי טעיתי בתאריך המחזור?
בנוסף אורך הרחם הבנתי שאורכו צריך להיות 35 ואצלי הוא התקצר ונמצא באורך 32 הילד במצב ראש
כל הבדיקות כולל סקירות מוקדמת מאוחרת ,שקיפות,חלבון עוברי הכל תקין אני קצת מודאגת בהבדלים בין הוסת לאולטרסאונד,לפי מה אני ילד?
משקל התינוק 2200 קיל
תודה סופי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נדמה לי שמדלגים על שאלתי תודה
ליאור27/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדל.
ד``ר איילון לחמן27/05/2008לסופי שלום.
לא הבנתי משאלתך האם ההבדל בגודל קיים לאורך כל ההריון או רק הופיע בבדקיה באחרונה. אם הופיע רק בבדיקה האחרונה,ממליץ לחזור על הבדיקה לאחר שבועיים ובמקביל לעבור בירור אצל הרופא המטפל לגבי הסיבות להעטה בהתפתחות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה רשמתי בבלבול תקרא שוב בבקשה א
ליאור27/05/2008שלום
מצטערת כנראה לא הייתי ברורה אני כותבת בפזרנות.
לפי וסת אני שבוע 31 ולפי אוטרסאונד אני 33 שבועות זה נורא ההבדל של השבועיים זו שאלתי התינוק שוקל 2200 היקף בטן וראש מראים על 33 שבועות של הריון והיקף ירך 32 ההפרש בשבועות זו שאלתי אין חלילה וחס האטה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה.
ד``ר איילון לחמן27/05/2008לסופי שלום.
אם הבדיקות לאורך כל הדרך אותו דבר אין כל בעיהעם ההבדל שלהשבועיים .שוב במידה וההבדל לא השתנה לאורך הבדיקות השונות בדרך.כלומר שאין קפיצה פתאומית.אגב לא מכיר בדיקה של היקף הירך,כנראה התכוונת לאורך הירך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)