הבדל של שבועיים בין תאריך המחזור לב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבדל של שבועיים בין תאריך המחזור לב
    ליאור
    26/05/2008

בוקר טוב
    לפי וסת אני נמצאת בשבוע 31 בדיוק היום,עשיתי ולטרסאונד אתמול היקף הראש והבטן מראים על 33 שבועות,גם הירך מראה על 32 שבועות כמעט,למה ההבדל משמעותי ? אולי טעיתי בתאריך המחזור?
    בנוסף אורך הרחם הבנתי שאורכו צריך להיות 35 ואצלי הוא התקצר ונמצא באורך 32 הילד במצב ראש
    כל הבדיקות כולל סקירות מוקדמת מאוחרת ,שקיפות,חלבון עוברי הכל תקין אני קצת מודאגת בהבדלים בין הוסת לאולטרסאונד,לפי מה אני ילד?
    משקל התינוק 2200 קיל
    תודה סופי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נדמה לי שמדלגים על שאלתי תודה

ליאור
    27/05/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבדל.

ד``ר איילון לחמן
    27/05/2008

לסופי שלום.
    לא הבנתי משאלתך האם ההבדל בגודל קיים לאורך כל ההריון או רק הופיע בבדקיה באחרונה. אם הופיע רק בבדיקה האחרונה,ממליץ לחזור על הבדיקה לאחר שבועיים ובמקביל לעבור בירור אצל הרופא המטפל לגבי הסיבות להעטה בהתפתחות.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנראה רשמתי בבלבול תקרא שוב בבקשה א

ליאור
    27/05/2008

שלום
    מצטערת כנראה לא הייתי ברורה אני כותבת בפזרנות.
    לפי וסת אני שבוע 31 ולפי אוטרסאונד אני 33 שבועות זה נורא ההבדל של השבועיים זו שאלתי התינוק שוקל 2200 היקף בטן וראש מראים על 33 שבועות של הריון והיקף ירך 32 ההפרש בשבועות זו שאלתי אין חלילה וחס האטה
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה.

ד``ר איילון לחמן
    27/05/2008

לסופי שלום.
    אם הבדיקות לאורך כל הדרך אותו דבר אין כל בעיהעם ההבדל שלהשבועיים .שוב במידה וההבדל לא השתנה לאורך הבדיקות השונות בדרך.כלומר שאין קפיצה פתאומית.אגב לא מכיר בדיקה של היקף הירך,כנראה התכוונת לאורך הירך.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו