לידה לאחר ניתוח קיסרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לידה לאחר ניתוח קיסרי
    מיטל
    25/07/2018

ילדתי לידה ראשונה בשבוע 35+5 בניתוח קיסרי עקב האטה במוניטור .
    כעת הריון שני , מה עדיף לידה רגילה או ניתוח קיסרי ? מה היתרונות והחסרונות של שתי האופציות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לידה לאחר ניתוח קיסרי

הוספת תגובה

• ניתוח קיסרי בעבר.

ד``ר איילון לחמן
    04/08/2018

שלום.
    השאלה הראשונית היא כמה זמן עבר מהניתוח הקודם.סוג וצורת הניתוח,סיבוכים שקרו בניתוח וכו.בכל מקרה קימת רשימה שארוכה של יתרונות וחסרונות לכלהחלטה.התיעצי עם רופאךלאחר השגת הנתונים הנ"ל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

מיטל
    04/08/2018

היי דוקטור ,
    לשאלתך עברו שנתיים וארבעה חודשים מהניתוח הקודם. לא היו סיבוכים . רופא הנשים שלי הפנה אותי לבית חולים על מנת שיחליטו שם האם לבצע ניתוח קיסרי נוסף או לידה רגילה . אבל אני די מפחדת ללכת לאותו בית חולים בו ילדתי את ביצה הראשונה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח חוזר

ד``ר איילון לחמן
    08/08/2018

שלום.
    על פניו נראה ,על פי הנתונים שהעברת -לא ראינו את דוח הניתוח הקודם.-שאת יכולה לנסות באם הכל תקין לקראת הלידה -לנסות לידה רגילה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו