מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעקב הרחבת חדרי המוח ואי סימטריהגלית28/05/2008
אני בשבוע ה- 27 יש לי עובר ממין זכר. ונמצאת במעקב חדרי המוח היום חזרתי מאולטראסאונד ובו הובחן כי החדר הימני רוחבו 11 מ"מ והחדר השמאלי 4.5 לפני שבועיים זה היה החדר הימני רוחבו 10.4 והחדר השמאלי 5.2 וקיים אסימטריה ביניהם. יש לציין שעשיתי מי שפיר, חלבון עוברי ושאר האיברים בעובר תקינים.
אני בהמשך מעקב ונקבע לי תור לMRI
מה זה אומר ההרחבה הזאת והאי סימטריה?
אשמח לקבל תשובה
גלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדרי המוח.
ד``ר איילון לחמן29/05/2008לגלית שלום.
תפקיד בדיקת ה-MRI לראות שמבנה המוח תקין,ולנסות להבין סיבת האסימטריה שיכולה להיות חוסר ניקוז או יצירת יתר של נוזל המוח.כמובן גם לראות ההשפעה על הרקמות השכנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלית שלום - לגבי הרחבת תאי המוח
נטע23/03/2009גלית שלום גם לי יש בעיה כזאת היום אני בשבוע 28 ואמרו לי שתא אחד 9.5 מ"מ ואחד 5 מ"מ לפני זה זה היה 9 מ"מ ו5מ"מ אשמח אם תוכלי עקב זה שעברת את כול הבדיקות לומר לי מה זה אומר ומה הסיכונים ואיך זה משפיע על הילד בעתיד ? לפי התאריך אני רואה שכבר ילדת אז מזל טוב דרך אגב גם לי יש בן אשמח מאוד אם תתיני לי רגע כי כרגע אני נמצאת במבוי סתם תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה דומה -
שרית05/05/2009נטע שלום - התוכלי בבקשה לעדכן בהתפתחויות מאז, אני אובדת עצות. לא יודעת מה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)