מעקב הרחבת חדרי המוח ואי סימטריה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעקב הרחבת חדרי המוח ואי סימטריה
    גלית
    28/05/2008

אני בשבוע ה- 27 יש לי עובר ממין זכר. ונמצאת במעקב חדרי המוח היום חזרתי מאולטראסאונד ובו הובחן כי החדר הימני רוחבו 11 מ"מ והחדר השמאלי 4.5 לפני שבועיים זה היה החדר הימני רוחבו 10.4 והחדר השמאלי 5.2 וקיים אסימטריה ביניהם. יש לציין שעשיתי מי שפיר, חלבון עוברי ושאר האיברים בעובר תקינים.
    אני בהמשך מעקב ונקבע לי תור לMRI

מה זה אומר ההרחבה הזאת והאי סימטריה?
    אשמח לקבל תשובה
    גלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חדרי המוח.

ד``ר איילון לחמן
    29/05/2008

לגלית שלום.
    תפקיד בדיקת ה-MRI לראות שמבנה המוח תקין,ולנסות להבין סיבת האסימטריה שיכולה להיות חוסר ניקוז או יצירת יתר של נוזל המוח.כמובן גם לראות ההשפעה על הרקמות השכנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלית שלום - לגבי הרחבת תאי המוח

נטע
    23/03/2009

גלית שלום גם לי יש בעיה כזאת היום אני בשבוע 28 ואמרו לי שתא אחד 9.5 מ"מ ואחד 5 מ"מ לפני זה זה היה 9 מ"מ ו5מ"מ אשמח אם תוכלי עקב זה שעברת את כול הבדיקות לומר לי מה זה אומר ומה הסיכונים ואיך זה משפיע על הילד בעתיד ? לפי התאריך אני רואה שכבר ילדת אז מזל טוב דרך אגב גם לי יש בן אשמח מאוד אם תתיני לי רגע כי כרגע אני נמצאת במבוי סתם תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה דומה -

שרית
    05/05/2009

נטע שלום - התוכלי בבקשה לעדכן בהתפתחויות מאז, אני אובדת עצות. לא יודעת מה לעשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו