מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש להריון חוץ רחמירואאאן27/08/2018
שלום
קיימתי יחסי מין ללא חדירה וללא גמירה בכלל רק שפשוף איברי המין בתאריך 30/5 למרות זאת לקחת כדור היום שחרי לאיר מכן קיבלתי מחזור ב 12/6 היה קצר ייומיים ב8/7 קבלתי מחזור רגיל ב 5/8 קיבלתי מחזור אבל מתאריך 1/6 ואני מרגישה משהו נפוח מעל הטבור עד למתית החזה כמו גוש נפוח ופועם יש פה דופק חזק חזק כמע שיש עובר חי
ב3/7 עשיתי בדיקה לגילוי הריון התשובה קטן משלושי שלילית
עברתי אולטרסאונד בטן בגלל הגוש הזה הכל היה תקין
מילום רנגן הכל תקין עברתי סיטי התשובה שיש רושם לעכירות השומן הפרוטיאלי וחייבת לעבור עוד פעם עם הזרקת חומר ניגוד קרטתי בנט שזה תהליך דלקתי ובנשים חשש להריון חוץ רחמי אני מפחדת מאוד האם למרות שאני מקבלת מחזור וב 3/7 בדיקת הדח היתה קטן מ3 יש חשש להריון חוץ ראמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון חוץ רחמי.
ד``ר איילון לחמן06/09/2018שלום.
כך שאם שלילית. נשלל גם הריון חוץ רחמי..בהריון חוץ רחמי בדיקת הדם חייבת להיות חיובית.אם הבדיקה שלילית,נשלל הריון חוץ רחמי.
תרגישי טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשש להריון חוץ רחמי
רואן10/09/2018תודה על המענה
אז התאריך שביצעתי בו את בדיקת הדם מתאים כאילו לא מוקדם
יחסי מין ב30/5 וביצעתי בדיקת דם ב 3/7
עוד שאלה אפ אפשר לעזור לי בגלל הנפיחות שיש לי בבטן וכאילו משבו זז לי מצחת לסרעפת כמו גוש שיש פה דופק בבדיקת סיטי ללא חומר ניגוד בתוצאה רשמו רושם לעכירות שומן פריטוניאלי והמליצו לעבור עוד סיטי עם חומר ניגוד מה משמעות ״עכירות שומן פריטוניאלי״ והאפזה קשור להריון חוץרחמי אני כבר השתגעתי מהמחשבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון חוץ רחמי
ד``ר איילון לחמן11/09/2018שלום.
כבר הרי שללנו הריון חוץ רחמי ,עם בדיקת הדם השלילית להריון.(בדיקת הבטא).לגבי העכירות בשומן,להתיעץ עם רופא המשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)