מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעקב זקיקיםיעל29/05/2008
בוקר טוב!
עשיתי מעקב זקיקים והרופאה שלי לא נמצאת הייתי שמחה לשמוע חוות דעת לגבי הממצאים
שחלה ימנית:זקיקים קטנים מ10 מ"מ
שחלה שמאלית בתוכה זקיק בקוטר 15 מ"מ
הערות: בחלל הרחם פס נוזל בעובי 2 מ"מ משני צידיו רירית סדירה בעובי 5 מ"מ מכל צד.
יש לציין שאני 4 חודשים אחרי גרידה ומאוד לחוצה להכנס שוב להריון הרופאה שלי לא רוצה לתת לי שום עזרים נוספים ובנתיים רק מפנה אותי למעקב זקיקים מה דעתכם? יש לי כבר ילדה אחת סה"כ עד כה נכנסתי באופן טבעי להריון, אשמח אם תוכלו להסביר מה הממצאים מתי אני אמורה לבייץ? מתי מומלץ לקיים יחסי מין? וחוץ מזה נראה לי שרירית הרחם לא עבה מספיק האם אני צודקת? אני מתנצלת אם חזרתי על עצמי אני פשוט מרוגשת ולחוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב זקיקים.
ד``ר איילון לחמן29/05/2008ליעל שלום.
לא ציינת באיזה יום במחזור את נמצאת.גם לא ברור לי למה את מבצעת מעקב זקיקים 4 חודשים לאחר שהיית בהריון.בכל מקרה נראה שאת מספר ימים לפני ביוץ.לגבי קיום יחסים -הריון זו לא האינדקציה היחידה שאני מכיר אצל זוג נשוי.
ההצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי
יעל29/05/2008לצערי לא ענית לאף אחת משאלותי. חוץ מזה שיש לנו מטרה מסויימת ולכן אני זקוקה להכוונה לגבי קיום יחסי המין מעבר להנאה, אני חושבת שההתבדחות לא במקומה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ.
דר אילון לחמן29/05/2008שלום.
לא היתה כוונה לפגוע.עדין לא ציינת מתי מחזור אחרון ומה הסיבה למעקב הזקיקים ,אם רק לפני 4 חודשים היית בהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור אחרון
יעל29/05/2008מחזור אחרון 19.5 אבל מאוד חלש הדימום החזק החל ב21.5. לגבי המעקב זקיקים מאז הגרידה המחזור שלי לא כל כך סדיר ולכן היא רצתה לבדוק האם יש ביוץ. חוץ מזה מתנצלת על ההתרגשות לא תקופה טובה ואני מאוד רגישה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרידה
יעל29/05/2008הגרידה היתה יחסית קלה התבצעה בשבוע 7 עקב הריון שלא התפתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)