מעקב זקיקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעקב זקיקים
    יעל
    29/05/2008

בוקר טוב!
    עשיתי מעקב זקיקים והרופאה שלי לא נמצאת הייתי שמחה לשמוע חוות דעת לגבי הממצאים
    שחלה ימנית:זקיקים קטנים מ10 מ"מ
    שחלה שמאלית בתוכה זקיק בקוטר 15 מ"מ
    הערות: בחלל הרחם פס נוזל בעובי 2 מ"מ משני צידיו רירית סדירה בעובי 5 מ"מ מכל צד.
    יש לציין שאני 4 חודשים אחרי גרידה ומאוד לחוצה להכנס שוב להריון הרופאה שלי לא רוצה לתת לי שום עזרים נוספים ובנתיים רק מפנה אותי למעקב זקיקים מה דעתכם? יש לי כבר ילדה אחת סה"כ עד כה נכנסתי באופן טבעי להריון, אשמח אם תוכלו להסביר מה הממצאים מתי אני אמורה לבייץ? מתי מומלץ לקיים יחסי מין? וחוץ מזה נראה לי שרירית הרחם לא עבה מספיק האם אני צודקת? אני מתנצלת אם חזרתי על עצמי אני פשוט מרוגשת ולחוצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעקב זקיקים

הוספת תגובה

• מעקב זקיקים.

ד``ר איילון לחמן
    29/05/2008

ליעל שלום.
    לא ציינת באיזה יום במחזור את נמצאת.גם לא ברור לי למה את מבצעת מעקב זקיקים 4 חודשים לאחר שהיית בהריון.בכל מקרה נראה שאת מספר ימים לפני ביוץ.לגבי קיום יחסים -הריון זו לא האינדקציה היחידה שאני מכיר אצל זוג נשוי.
    ההצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצערי

יעל
    29/05/2008

לצערי לא ענית לאף אחת משאלותי. חוץ מזה שיש לנו מטרה מסויימת ולכן אני זקוקה להכוונה לגבי קיום יחסי המין מעבר להנאה, אני חושבת שההתבדחות לא במקומה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביוץ.

דר אילון לחמן
    29/05/2008

שלום.
    לא היתה כוונה לפגוע.עדין לא ציינת מתי מחזור אחרון ומה הסיבה למעקב הזקיקים ,אם רק לפני 4 חודשים היית בהריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור אחרון

יעל
    29/05/2008

מחזור אחרון 19.5 אבל מאוד חלש הדימום החזק החל ב21.5. לגבי המעקב זקיקים מאז הגרידה המחזור שלי לא כל כך סדיר ולכן היא רצתה לבדוק האם יש ביוץ. חוץ מזה מתנצלת על ההתרגשות לא תקופה טובה ואני מאוד רגישה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרידה

יעל
    29/05/2008

הגרידה היתה יחסית קלה התבצעה בשבוע 7 עקב הריון שלא התפתח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו