תנועות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תנועות
    שני
    29/05/2008

שבוע 29.

מאתמול (24 שעות) אני לא מרגישה תנועות.

האם זה סביר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תנועות

הוספת תגובה

• אל תחכי

א
    30/05/2008

מניסיון שלי: תינסי לאכול מתוק ולשתות גם מים מתוקים ותשכבי אל צד שמאל חצי שעה. אם תוך חצי שעה לא יהיו לפחות 5-6 תנועות תפני לרופא.
    זה מה שגם ככה יעשו לך כאשר תגיעי לבדיקה אז פשוט תעשי את זה בבית.
    לפעמים אנחנו רק חושבות שלא היו תנועות כי אנוחנו רוב היום עסוקות ולא ממש מרוכזות בתנועות של התינוק ואז פתאום את נזכרת שלא הרגשת אותו היום.
    תחנסח לשכב על צד שמאול ולהתרכז ואז תסיקי מסכנות.
    בהצלחה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב

ד''ר בני שכטר
    30/05/2008

שלום לך
    תקראי את תשובתה של א.
    אם אחרי כל מה שמצויין שם, עדיין אין תנועות בכמות הרצויה, פני בדחיפות למוקד או למיון באיזור מגורייך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז זה מה שהיה...

שני
    30/05/2008

פניתי למר"מ.

הרופא אמר לי: מה? עכשיו נזכרת לבוא? עניתי לו שבספרות כתוב לא לרוץ כל אימת שלא מרגישים תנועות... הוא גיחך בעצב ואמר לי שזה לא נכון!!! אם לא מרגישים תנועות - לבוא מייד!

דאגתי נורא. אבל המוניטור והאולטרא סאונד הראו שהכל בסדר.

ד"ר - אז למה אני בכל זאת לא מרגישה תנועות?????????????? הרופא ההוא העלה סברה שאולי העובר התהפך ואז הוא בועט כלפי הגב שלי. יכול להיות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכל יכול להיות

ד''ר בני שכטר
    30/05/2008

אבל צריכים להיות מאד זהירים בנושא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו