מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תנועותשני29/05/2008
שבוע 29.
מאתמול (24 שעות) אני לא מרגישה תנועות.
האם זה סביר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תחכי
א30/05/2008מניסיון שלי: תינסי לאכול מתוק ולשתות גם מים מתוקים ותשכבי אל צד שמאל חצי שעה. אם תוך חצי שעה לא יהיו לפחות 5-6 תנועות תפני לרופא.
זה מה שגם ככה יעשו לך כאשר תגיעי לבדיקה אז פשוט תעשי את זה בבית.
לפעמים אנחנו רק חושבות שלא היו תנועות כי אנוחנו רוב היום עסוקות ולא ממש מרוכזות בתנועות של התינוק ואז פתאום את נזכרת שלא הרגשת אותו היום.
תחנסח לשכב על צד שמאול ולהתרכז ואז תסיקי מסכנות.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב
ד''ר בני שכטר30/05/2008שלום לך
תקראי את תשובתה של א.
אם אחרי כל מה שמצויין שם, עדיין אין תנועות בכמות הרצויה, פני בדחיפות למוקד או למיון באיזור מגורייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זה מה שהיה...
שני30/05/2008פניתי למר"מ.
הרופא אמר לי: מה? עכשיו נזכרת לבוא? עניתי לו שבספרות כתוב לא לרוץ כל אימת שלא מרגישים תנועות... הוא גיחך בעצב ואמר לי שזה לא נכון!!! אם לא מרגישים תנועות - לבוא מייד!
דאגתי נורא. אבל המוניטור והאולטרא סאונד הראו שהכל בסדר.
ד"ר - אז למה אני בכל זאת לא מרגישה תנועות?????????????? הרופא ההוא העלה סברה שאולי העובר התהפך ואז הוא בועט כלפי הגב שלי. יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל יכול להיות
ד''ר בני שכטר30/05/2008אבל צריכים להיות מאד זהירים בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)