מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון תקין אחרי ניתוח קונוזציהשחר15/09/2018
שלום, אני בהריון שבוע 13 אחרי טיפולים רבים, בנוסף עברתי לפני כ 9 שנים ניתוח קונוזציה. זאת הפעם הראשונה שאני מגיעה לשלב הזה ועד כה הכל היה בסדר. עכשיו עולה בי החשש מפני צוואר הרחם שעבר קונוזציה, ( בכל הטיפולים תמיד עלתה התמיהה שהוא כמעט בלתי נראה ).
בשלושת האולטרסאונדים שעברתי המצב נראה תקין אבל ככל שהעובר גדל אני חוששת.
האם יש סימנים מקדימים למצב שצוואר הרחם לא מתפקד כראוי? האם אוכל לדעת לפני שקורה משהו קריטי? (דימום, הפרשה, כאבים...)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון,קוניזציה.
ד``ר איילון לחמן17/09/2018שלום.
אכן דרוש מעקב אחר צואר הרחם.אומנם ברוב המקרים אחרי קוניזציה,לא היתה השפעה בהריון. אבל יש לשלול השפעה אצלך,עי מעקב אורך צוואר הרחם. ניתן לבצע המעקב באמצעות בדיקות US.הייתי ממליץ להתחיל המעקב בעוד מספר שבועות. התיעצי כמובן עם רופאך בענין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יהיו סימנים מקדימים?
שחר18/09/2018תודה על התשובה המהירה, אני אהיה עכשיו במעקב אצל הרופאת נשים.
שתי שאלות -
באיזה שלב של ההריון יכולה להתפתח בעיה?
האם יש בדרך כלל סימנים מקדימים שאני יכולה לשים אליהם לב (בין הפגישות עם הרופאה)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוניזציה
ד``ר איילון לחמן19/09/2018שלום.
הבעיה מתפתחת בד"כ בחציו השני של השליש השני והשליש השלישי להריון.הסימנים לעיתים לא מורגשים,אך יכולים להופיע לחצים לא ברורים באזור.לא להילחץ כי הבעיה לא אצל כל העוברות קוניזציה,ויש טיפולים באם מופיעה הבעיהשל התקצרות הצוואר.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)