מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה בהנקה - דחוף דחוףחסוי08/06/2007
בני בן חודשיים וחצי, התחלתי עם הנקה אבל שלבתי לו גם בקבוק כבר בחודש הראשון ועד עכשיו,עשיתי זאת מתוך קושי היו מצבים שפשוט לא החזקתי את עצמי מרוב עייפות וגם הייתי הרבה במתח שזה בטח מה שהוסיף (יש לי עוד ילדה בבית בת 3), מה שקורה הוא שאני מרגישה שלאט לאט הוא דוחה את הציצי שלי ולא רוצה, אני מנסה נותנת לו תחליב ומפסיקה ומנסה עוד פעם לתת לו את הציצי שלי, הוא ממש דוחה ומגיע למצב של בכי ממש (הגיע למצב של רעב) ואין לי ברירה להמשיך עם הבקבוק כי הוא בוכה לי בציצי ולא נרגע ולא שואב.
מה אני עושה?אני לא רוצה לאבד מההנקה ומתפללת שזה תופעה חולפת אנא עזרו לי כדי שאוכל להמשיך......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לרחל
ג'ניס זאוסמר09/06/2007היי,
תינוקות יונקים אוהבים הרבה חלב וכנראה כמות החלב אצלך כבר פחות ממה שהיה רוצה.
אני ממליצה שתפני ליועצת הנקה מוסמכת כדי שלא תאבד את ההנקה.
תחפסי יועצות הנקה באינטרנט ( גוגל ישראל)
בהצלחה,
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)