לידה טבעית או קיסרי אלקטיבי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לידה טבעית או קיסרי אלקטיבי?
    אורטל א
    26/09/2018

שלום רב ד"ר,
    אני בהריון שני מתקדם (שבוע 32)
    ההריון הראשון הסתיים בקיסרי חירום מאחר שפיתחתי זיהום וגינלי תוך כדי תהליך הלידה ובפתיחה 5 עם מחיקה של 90% כבר לא יכולתי לתפקד והלידה לא התקדמה,ככה שהחיים של התינוקת ושלי היו בסכנה והוחלט בעקבות כך על קיסרי חירום.
    שאלתי היא:
    האם בהכרח אצטרך קיסרי גם בלידה השנייה או שכדאי לנסות לידה טבעית?
    לדעתה של רופאת הנשים שלי, הסיכויים ללידה טבעית לא לטובתי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טבעית או קיסרי.

ד``ר איילון לחמן
    27/09/2018

שלום.
    חסרים פרטים רבים.כמו למשל המשקל בלידה הקודמת.הזמן שעבר מהניתוח,האם היו בעיות בניתוח,הערכת המשקל הנוכחית וכו.מה הסיבות לחששות הרופאה המטפלת וכו.אם את מאד מודאגת אולי תתקשרי למרפאתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לידה טבעית או קיסרי אלקטיבי?

אורטל א
    28/09/2018

משקל התינוקת היה 2.750 ק"ג.
    לאחר שעברו שנה ו3 חודשים נכנסתי שוב להיריון.לא היו שום בעיות בניתוח החירום שעברתי.כרגע אין לי הערכת משקל לגבי ההיריון הנוכחי.
    הרופאה ציינה בפניי שהסיכויים ללידה טבעית נמוכים מאחר שהוכנסתי לקיסרי חירום בפתיחה נורא קטנה.האם יש אמת בדבר או שהחשש שלה לא מדע מדויק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו