מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סוכרא30/05/2008
שלום רב,
ביצעתי העמסת סוכר של 50 גרם- תקין
לאחר מכן בגלל שיש לי עובר גדול ביצעתי גם העמסה של 100 גרם- תקין.
כרגע אני בשבוע 37 ולפני מספר ימים גילו אצלי סוכר בשתן ומאז אני קיבלתי מכשיור הביתה כדי לבדוק סוכר בדם.
התוצאות בצום בסדר אבל שעתיים אחרי ארוחות הן עולות עד 150 לערך.
הרופא שלי שלח אותי למיון יולדות אך שם שלחו אותי בחזרה הביתה כי טענו שאין סיבה להשאיר אותי במעקב.
האם התוצאות האלו בשבוע 37 יכולים להזיק לתינוק ולגרום לסיבוכים בלידה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר בני שכטר30/05/2008שלום לך
בשבוע זה של ההיריון כבר לא ניתן לעשות הרבה ולכן שלחו אותך הבייתה.
הבעיה העיקרים תהיה אם חלילה העובר יהיה במשקל של מעל 4000 גר', שאז בנשים עם סכרת היריונית נהוג לבצע ניתוח קיסרי ולא לאשר לידה וגינלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעובר גדול וסוכר
א01/06/2008העובר באמת יותר גדול מהגיל שלו. אני הולכת לבצע הערכת משקל בעוד שבוע אבל כבר בשבוע 34 הוא היה 2800 גרם.
קראתי בכתבה שאם יש לי סכרת הריונית אז יש סיכון שזה יעבור גם לתינוק. האם זה נכון?
וכמו שאתה אומר שבשבוע הזה כבר לא ניתן לעשות משהו אז איך אפשר להגן על העובר.?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)