מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח לעזרה, קצת מבולבלתאורטל03/10/2018
אשמח לעזרה כי אני דיי מבולבלת.. אני מקבלת מחזור בערך כל 31 יום. ב16.8 קיבלתי מחזור למשך 5 ימים. לאחר מכן לפי מקלוני הביוץ, הביוץ היה ב29.8. החל מה5.9 התחלתי להרגיש רעב מוגבר, תשישות, כאבי בטן והתכווצויות, נפיחות, מעט בחילות, גזים ורעשים מוזרים ממערכת העיכול.
ב13.9 התחיל לי דימום קליל של יומיים וחצי ועבר. זה לא היה דימום רגיל של מחזור(הייתי אמור לקבל רק ב16.9 ומעולם לא קיבלתי פחות מ5 ימים ותמיד הדימום כבד יותר).
אחרי 3 ימים עשיתי בדיקת הריון ויצאה שלילית. מאז ועד היום אני עדיין עם אותן תופעות של רעב מוגבר, התכווצויות בבטן, גזים ותחושות מוזרות ונפיחות בבטן וגם בחילות. היום עשיתי שוב בדיקה של חברה אחרת ועדיין שלילי.
האם הגיוני שיש הריון על אף 2 בדיקות ביתיות שליליות? יש טעם לבצע בדיקת דם?
אם אין הריון, איך הגיעו כל התסמינים האלה?? ובאמת שלא מדמיינת אותם...
מרגישה שקצת השתגעתי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה
ד``ר איילון לחמן08/10/2018שלום.
קודם כל לא שווה להישתגע.בכל מקרה אנא בצעי בדיקות דם להריון ונחכה לבשורות טובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)