מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התכווצויותענת31/05/2008
שלום רב
אני בהריון ראשון שבוע 39 + 2 ימים
מאתמול בערב התחלתי להרגיש כאבי בטן הדומים לכאבי מחזור חזקים לפעמים גם כאבים בשני צידי הגב,המלווים בהתכווצויות שבאות ,ונעלמות כעבור פחות מדקה , ההתכווציות עצמן אינן
סדירות. אך הבטן מתקשה כמו אבן.
יש לציין שאני מרגישה היטב את תנועות העובר.
האם אלו צירים? האם עליי לעשות משהו בנדון? מכיוון שזה הריון ראשון ואני לא
יודעת מה זה צירים
תודה מראש וברכות על העבודה שאתם עושים בפורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גשי מייד לחדר לידה
חסוי31/05/2008לפי התיאור שנתת זה כנראה צירים ולא כדאי לחכות...
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובת רופא
חסוי01/06/2008תודה רבה על היעוץ
אך בכל זאת הייתי מעדיפה לשמוע דעה מקצועית מרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור שזה צירים
טל01/06/2008את לא מפחדת שעד שהרופא יענה לך הראש יהיה בחוץ???
אם את רוצה לקבל אפידורל את יכולה לפספס את הקטע של האפידורל
לא יתנו לך את זה אם תגיעי אם פתיחה 6
יאללה לידה קלה ומהירה בהצלחה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת בטוחה?
חסוי01/06/2008אני עדיין מרגישה התכווצויות מלווה בכאבים טיפה חזקים אך נסבלים
ההתכווציות עדיין לא סדירות זה בא בערך פעמיים בשעה
פשוט לא בא להיתקע בביה"ח וזו תהיה אזעקת שווא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
א01/06/2008את בטח שמעת שיש צירים גם לפני שאת ממש נכנסת לתהליך של הלידה.
אני הייתי ממליצה לך באמת לא לחכות לתשובה של הרופא בפורום אך אני לא מבינה אם זה קורה מאתמול בערב אז היה לך את כל היום לגשת לרופא נשים בקופת חולים אם את לא רוצה להיתקע במיון.
תעכבי שלא ירדו המים ותיגשי לרופא- זה לא צחוק ואל תחשבי רק אל עצמך.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחותי הרגישה ככה ואחרי 20 דקות
מיה02/06/2008התינוק כבר היה בחוץ (בהריון ראשון שלה)
מזל שאמא שלי שלחה אותה מיד לבית חולים שהיה קרוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר יורם גלעדי04/06/2008רצוי להיבדק, כולל מוניטור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)