מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתי לעשות בדיקה להריוןאורית01/06/2008
שלום לכם
רוצה להתחיל בכך שרק השבוע גילתי את הפורום הזה והוא ממש מעולה.
היחס התשובות שניתנות כאן שמגיע לבעלי הפורום כל הכבוד.
ועכשיו התחיל בשאלה שלי : קיבלתי מחזור ב 12.5 וסיימתי מחזור ב 15.5 וכמעט כל יום קיימנו יחסי מין בשלושה ימים האחרונים החזה שלי כבד וכואב ושאני מורידה את החזיה ממש מרגישים שהוא משתנה הפטמות כואבות שגם לי קצת קשה לגעת בהם ואפשר לומר גם שהפטמה קצת גדלה היא לה היתה כזאת, הבטן גם קצת כאבה לי אתמול היתה לי סחרחורת קלילה
האם יש סיכוי להריון ועם כן מתי כדאי לבדוק ? רוצה לציין שלפני שנה וחודש ילדתי את בתי הבחורה
וככה התחילו התופעות לכן תקוותי שזה יהיה שוב חיובי
אשמח לעזרה ולתשובה
ושוב רוצה לציין כל הכבוד לפורום הנהדר הזה
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי04/06/2008תודה על הפירגון. מתנצל על העיכוב בתשובה.
התופעות שציינת יכולות להיות קשורות להריון אך לא בהכרח . לפעמים הן מופיעות לפני מחזור ונעלמות עם הווסת. ניתן לבדוק הריון כאשר יש איחור של יום אחד ומעלה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אורית15/06/2008שלום ד"ר יורם גלעד
תודה רבה על התגובה
רציתי לבשר לך שאתמול ה -14.6.08 עשיתי בדיקת שתן ביתית והתשובה יצאה חיובית
אין מאושרים ממני ומבעלי
ברצוני לדעת את השלבים הבאים שעכשיו צריך לעבור
מתי לקבוע לרופא ? ואיזה בדיקות לעשות ?
ושוב תודה
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)