תוצאות מדאיגות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות מדאיגות?
    קרן
    01/06/2008

שלום אני בשבוע 33+4 בהערכת משקל יצא שעצם הירך שווה לשבוע 30 מה זה אומר לגבי גובהה התינוקת ? משקל 1800ג''ר האם תקין? תודה על תשובה מהירה
    יש לציין שאני 1.62 ובעלי 1.65

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות מדאיגות?

הוספת תגובה

• הי קרן

א
    01/06/2008

היה לי אותו סיפור . הסבירו לי שקודם כל זה עוד ישתנה כמה פעמים עד הלידה עצמה. וזה בכלל עכשיו לא קשור לגובה של התינוק בעתיד.
    יש מדדים סטנדרטיים ברפואה אבל כל תינוק זה משהו ספציפי.
    בשביל להרגיע אותך אצלי לדוגמא בשבוע 33 אצם הירך היה מתאים לשבוע 32 והיקף ראש לשבוע 34 ואחרי זה ביצעתי עוד הערכת משקל והתוצאות היו לגמרה שונות.
    גם אל תשכחי שכל זה הערכות וזה לא ב 100% מדוייק.
    המון בהצלחה ולידה קלה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    04/06/2008

המשקל קטן הממוצע אך תקין לגיל הריון. טווח ערכי הנורמה הוא רחב ביותר, כולל גם אורך עצמות הגפיים, כך שלא ניתן להגיד על סמך בדיקה אחת האם תקין או לא. יש להשוות לבדיקות קודמות ולבדוק שוב בהפרש של שבועיים (כולל עצמות ארוכות נוספות ברגליים ובידיים) כדי לוודא גדילה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו