מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כושר בהריון ivf- האם אפשרי?הריוניתמתחילה24/12/2018
שלום,
אני בשבוע 7 ו-4 ימים. נצפה דופק בשבוע שעבר והכל תקין. מדובר בהריון ivf.
אני מתאמנת באופן סדיר באימוני כוח (הרמת משקולות) וגם במהלך טיפולי הפוריות לא הפסקתי. מאז שנכנסתי להריון הורדתי את עוצמת האימון אבל לא את התדירות.
כבר בתחילת ההריון הופיעו לי הכתמות חומות ולפעמים דימומים קלים בעוצמות משתנות.
הייתי פעמיים אצל הרופא והוא אמר שהכל נראה תקין ודימום היא תופעה נפוצה בשליש הראשון, קל וחומר בהריון ivf.
(אני נוטלת תוספת פרוגסטרון- אנדומטרין פעמיים ביום)
שאלתי היא: האם אני יכולה להמשיך להתאמן? הבנתי שאסור להתאמן בהריון אם יש דימומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כושר גופני בהריון+/- דימומים
ד``ר ניר רם דובדבני24/12/2018היי,
באופן כללי אין מניעה להמשיך פעילות גופנית בהריון.
אכן דימומים בטרימסטר ראשון קיימים לכ10-15% מהנשים בהריון.
פחות סביר כי הדימום נגרם בשל הפעילות הגופנית אולם אני מודה כי אני הייתי מציע להפחית פעילות בשל הדימומים למרות שלא מוכח הקשר בין הפעילות לדימום.
בדימום כדאי לבדוק מספר דברים: 1. סוג הדם שלך, במידה ושלילי אז צריך לקבל זריקת חיסון אנטי D תוך 72 שעות מתחילת הדימום.
2. צריך לבדוק את מקור הדימום, אם מצוואר הרחם יש לבדוק את הצוואר בקולפוסקופיה.
ממליץ כי תמשיכי מעקב אצל הרופא שלך ותישמעי להמלצתו בהתאם לממצאים ולמצבך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)