טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום מאי, יש שני סוגים של העמסת סוכר בהריון. 1. GCT - העמסת סוכר של 50 גרם. מתבצעת כבדיקת סקר בין השבועות 24-28 של ההריון. אין צורך בצום. 2. OGTT- העמסה של 100 גרם. מתבצעת לאיבחון סכרת לנשים שיש חשד שלהם סכרת או שבדיקת הסקר חיובית. לבדיקה זו יש צורך בצום של 8-10 שעות (מותר לשתות מים נטו). ומתבצעת בכל שבועות ההריון. יש רופאים שמאמינים כי עדיף לבצע GCT בשבוע 25-26 אולם חלון הזמנים האפשרי הוא כפי שעשיתי. עצה, תביאי איתך חצי לימון על מנת לטשטש את הטעם של סוכר הענבים. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר