טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אהיה בשבוע 7 כשאעלה על טיסה (קצרה, 3.5 שעות). האם טיסה בתחילת הריון מסוכנת להריון? ואם לא, על מה להקפיד בטיסה קצרה? האם באמת חייבים להסתובב למרות שמדובר בתחילת הריון ובטיסה קצרה? בנוסף, מה לגבי הרמת מזוודה? אין לי במי להיעזר אני חוששת מאוד מגורל ההריון כי זה הריון לאחר הפלה (הריון של תאומים הפסיק להתפתח בשבוע 9. זה לא היה הריון ראשון, יש לי ילדים מהריונות קודמים) תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום שלומית, אין מניעה מטיסה. יש צורך לקום כל כשעה כי בהריון יש קרישת יתר טבעית. לגבי הרמת משא לא אמור להוות בעייה. בכל מקרה ממליץ להשתמש במזוודה עם גלגלים. שימי לב שאת זקוקה למכתב מהרופא המטפל וביטוח רפואי לטיסה בהריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד