אנטיביוטיקה דוקסילין וכניסה להריון

מנהל הפורום

ד"ר ניר רם דובדבני
ד"ר ניר רם דובדבני
053-4877787
לקביעת תור אצל ד"ר ניר רם דובדבני
053-4877787 ללא פרסום בפורום
 
  • אנטיביוטיקה דוקסילין וכניסה להריון
    הילה
    05/01/2019

    לצערי נאלצתי לקחת אנטיביוטיקה מסוג דוקסילין.
    האם אפשר להמשיך לנסות להכנס להריון מיד עם סיום נטילת האנטיביוטיקה או שכדאי לחכות חודש לניקוי הגוף?
    תודה

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר ניר רם דובדבני - 053-4877787

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • דוקסילין

    ד"ר ניר רם דובדבני
    05/01/2019

    שלום הילה
    זמן מחצית החיים של דוקסילין נע בין 18-22שעות. כלומר תוך מספר ימים יתפנה מהגוף.
    כלומר לא מהווה בעייה. אולם בכל זאת ממליץ לך להתקשר למוקד טרטולוגי טלפוני על מנת לקבל תשובה רשמית.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תודה

    הילה
    05/01/2019

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


