ויטמין D3 בהריון ושאלות לגבי הצטננות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויטמין D3 בהריון ושאלות לגבי הצטננות
    יעל
    12/01/2019

שלום
    שבוע 29
    בפרנטל שאני נוטלת (חברת ויטה) יש 250 יחב"ל של ויטמין D3
    אני מעוניינת לקחת טיפות פרוביוטיקה מסויימות שגם מכילות ויטמין D3 בכמות של 400 יחבל.
    האם 650 ליום זה מינון עודף? הבנתי שההמלצה היא ל 400 ובפרנטל יש פחות.

ושאלות נוספות, האם ישנן תכשירים טבעיים מותרים לטיפול בהצטננות, שיעול ליחתי, שמותרים בהריון?

אם החום אינו מגיע ל 38, אלא סביב 37.7 להורידו בעזרת אקמול או שעדיף שלא? נדבקתי מהילדה (ויראלי).

תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ויטמין D ועוד

ד``ר ניר רם דובדבני
    12/01/2019

שלום יעל,
    לגבי ויטמין D . התכשיטים המיועדים לנשים בהריון מתוכננים להכיל את הרמה האידיאלית אולם מאישה לאישה ובתכשירים שונים הספיגה משתנה וכך גם הרמה בדם. בדקתי ובחלק מהמקומות רשום כי הרמה המקסימלית המומלצת כתוסף היא 2000 יחידות.כלומר תיאורטית זה עדיין בטיחותי. אולם,
    אני מציע לגבי תכשירים אחרים פרוביוטיקה , טבעיים וכו' להיוועץ בדיאטנית מוסמכת ו/או מרכז טרטולוגי טלפוני.
    לגבי הורדת חום, אין מניעה ליטול אקמול בהריון. גם אם אין חום ממש ...אם יש כאב ראש אז לא צריך לסבול.
    לגבי התחושה הויראלית, אנא פני לרופא המטפל על מנת לשלול הדבקה בCMV .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת

יעל
    13/01/2019

אני עם חום מעל 38 מטופלת באקמול ואופטלגין. וצינון ושיעול.
    מרגישה צמאה ומיובשת כל הזמן. כבר שתיתי מעל 2 ליטר. כמה מותר לשתות במקסימום? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתייה

ד``ר ניר רם דובדבני
    13/01/2019

צריך לשתות 2-3 ליטר ביום.
    אם הצמא ממשיך ממליץ לפנות לבדיקת רופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו