מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ויטמין D3 בהריון ושאלות לגבי הצטננותיעל12/01/2019
שלום
שבוע 29
בפרנטל שאני נוטלת (חברת ויטה) יש 250 יחב"ל של ויטמין D3
אני מעוניינת לקחת טיפות פרוביוטיקה מסויימות שגם מכילות ויטמין D3 בכמות של 400 יחבל.
האם 650 ליום זה מינון עודף? הבנתי שההמלצה היא ל 400 ובפרנטל יש פחות.
ושאלות נוספות, האם ישנן תכשירים טבעיים מותרים לטיפול בהצטננות, שיעול ליחתי, שמותרים בהריון?
אם החום אינו מגיע ל 38, אלא סביב 37.7 להורידו בעזרת אקמול או שעדיף שלא? נדבקתי מהילדה (ויראלי).
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמין D ועוד
ד``ר ניר רם דובדבני12/01/2019שלום יעל,
לגבי ויטמין D . התכשיטים המיועדים לנשים בהריון מתוכננים להכיל את הרמה האידיאלית אולם מאישה לאישה ובתכשירים שונים הספיגה משתנה וכך גם הרמה בדם. בדקתי ובחלק מהמקומות רשום כי הרמה המקסימלית המומלצת כתוסף היא 2000 יחידות.כלומר תיאורטית זה עדיין בטיחותי. אולם,
אני מציע לגבי תכשירים אחרים פרוביוטיקה , טבעיים וכו' להיוועץ בדיאטנית מוסמכת ו/או מרכז טרטולוגי טלפוני.
לגבי הורדת חום, אין מניעה ליטול אקמול בהריון. גם אם אין חום ממש ...אם יש כאב ראש אז לא צריך לסבול.
לגבי התחושה הויראלית, אנא פני לרופא המטפל על מנת לשלול הדבקה בCMV .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
יעל13/01/2019אני עם חום מעל 38 מטופלת באקמול ואופטלגין. וצינון ושיעול.
מרגישה צמאה ומיובשת כל הזמן. כבר שתיתי מעל 2 ליטר. כמה מותר לשתות במקסימום? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתייה
ד``ר ניר רם דובדבני13/01/2019צריך לשתות 2-3 ליטר ביום.
אם הצמא ממשיך ממליץ לפנות לבדיקת רופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)