מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת בשתן - כמה שאלותמאי10/02/2019
היי
אני בשבוע 31+4.
אני כבר כמה ימים סובלת מדלקת בשלפוחית (צריבה, כאבי בטן תחתונה, תכיפות במתן שתן וכו'...).
היום קיבלתי את התרבית ואכן יש חיידק.
נתנו לי הוראה להתחיל מקרודנטין.
רופא אחד אמר 7 ימים והדני יומיים... מה המלצתך?
בנוסף - יש לי היום קצת גרד בנרתיק ולעיתים בפי הטבעת.. זה יעזור גם לזה וקשור לזה או שיכול להיות משהו אחר (פטריה?!)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בשתן
ד``ר ניר רם דובדבני10/02/2019לגבי האנטיביוטיקה...מומלץ להשלים שבוע ימים. לאחר סיום האנטיביוטיקה להמתין שבוע נוסף ולחזור על תרבית השתן על מנת לוודא שהחיידק הוכחד.
לגבי הגרד ..נשמע כמו פטריה. יחמיר עם הטיפול האנטיביוטי. ממליץ על טיפול אנטי פטרייתי כדוגמת אגיסטן במקביל לטיפול האנטיביוטי. ניתן לשלב גם פרוביוטיקה.
להדגיש, למרות החדש שהגרד יחמיר עם הטיפול מאוד חשוב לטפל בזיהום בשתן בהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה... עוד משהו
מאי10/02/20191. אגיסטן מותר בהריון? מה המינון ואיך משתמשים?
2. פטריה היא בנרתיק או בפי הטבעת?
3. את האגיסטן להתחיל כבר או רק אם הגרד יחמיר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגיסטן
ד``ר ניר רם דובדבני10/02/2019אגיסטן מותר במשחה ובטבליות לנרתיק.
לא מומלץ כדורים לבליעה.
את הטבליות מחדירים לנרתיק פעם ביום לפני השינה למשך 3 ימים.
את המשחה מורחים איפה שמגרד. (ניתן גם סביב פי הטבעת).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד כמה שאלות בנושא
מאי11/02/20191. האם מצב כזה מסוכן בשלב זה בהיריון? (שבוע 31+4)
2. ממה זה יכול לנבוע? (אני לא סובלת מזה בדרך כלל... )
3. לגבי הגרד - איך יודעים שזו פטריה בהכרח? סבלתי ממנו רק אתמול בערב. היום כבר לא קיים... אולי בגלל שזה רק בערב זה בכלל תולעים? או סתם משהו נקודתי אחר?
4. האם יש סבירות שזה יחזור ברגע שזה מגיע פעם 1?
תודה רבה!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
ד``ר ניר רם דובדבני11/02/2019לא צריך להכנס לפאניקה.
טיפול אמור להועיל.
בכל מקרה ניתן לגשת לרופא להיבדק ולקבל את דעתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)