מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גרד בנרתיק - חודש 8אני17/02/2019
אני בשבוע 32+4.
לפני כ10 ימים דלקת בשלפוחית, לקחתי מאקרודנטין וזה עבר.
מאז בא והולך גרד בינוני בנרתיק (לא בלתי נסבל אך בהחלט מציק) שמתגבר בשעות הערב, ולעיתים גם מצטרפת תחושה לא נעימה בפי הטבעת.. קצת כמו תולעים או גרד כלשהו... רק בערב.
לא מפריע לשינה ובבוקר כמעט ואין לכך זכר.
יש צורך לעשות משהו או שהזמן יעביר את זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד
ד``ר ניר רם דובדבני17/02/2019התאור שלך יכול להתאים לפטרת. כדאי לנסות לטפל באגיסטן. משולב משחה ובטבליות לנרתיק.
יכול לעבור מעצמו אבל חבל לסבול. גם כדאי לדעת שחלף כי, אם לא פטרת אז כדאי לדעת מה הגורם ולטפל בהתאם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אגיסטן לא מסוכן בהיריון?
אני17/02/2019והאם צריך מרשם?
מה הוראות השימוש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגיסטן
ד``ר ניר רם דובדבני17/02/2019בהריון מותר טיפול חיצוני במשחה ובנרות לנרתיק.
לא מומלץ כדורים לבליעה.
אין צורך במרשם.
נר אחד לפני השינה ל3 ימים.
את המשחה מורחים חיצונית היכן שמגרד.
המשחה 3-4 פעמים ביום ל5 ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם עדיף ללכת לרופא שיאבחן שאכן מדובר בפטריה?
אני17/02/2019או שזה לא מזיק גם אם זה לא המצב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטרת
ד``ר ניר רם דובדבני17/02/2019תמיד עדיף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך יודעים שזה לא תולעים?
אנע17/02/2019(שאופייני להן גרד בערב ובלילה)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
ד``ר ניר רם דובדבני17/02/2019אם תפני לרופא שלך הוא יידע להבדיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר ביקור אצל רופא
אני18/02/2019אכן ראה פטריה בנרתיק...
האם זה מסביר גם את הגרד בערב בפי הטבעת?
הרופא אמר שיש מצבים שזה לא ממש עובר או חוזר המון בהיריון...
יש דרך למנוע מצב שכזה??
זה ממש מטריף ולא נעים ):* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרד
ד``ר ניר רם דובדבני18/02/2019כן יכול להסביר.
ניתן להשתמש בפרוביוטיקה ( תשאלי בבית המרקחת). אכן בהריון יש יותר נטייה לפטרת. אז חוזרים על הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי אפשר לחזור על תרבית השתן?
אני19/02/20191. אמרו לי שבועי לאחר סיום האנטיביוטיקה לחזור על תרבית השתן לוודא שאין עדיין חיידק (Vכל התחיל מE COLI בשלפוחית).
השאלה אם הפטריה עלולה להפריע לתרבית?!
לחכות שתחלוף גם היא?
2. מה עושים במקרה וגם בלידה יש פטריה?! (אני יולדת קיסרי בכל מקרה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)