מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריח לא טוב מאיבר המיןדפנה26/02/2019
האם ריח לא טוב עלול להעיד על פטריה / דלקת או כל תסמין אחר?
אני בשבוע 32, לאחר סשן אנטיביוטיקה בגלל דלקת (לפני כשבועיים) ומאז מרגישה טוב אבל השבוע התחיל ריח קצת לא נעים שאף פעם לא חוויתי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח
ד``ר ניר רם דובדבני27/02/2019שלום דפנה,
אכן הריח יכול להעיד על פטרייה או וגינוזיס בקטריאלי או לעתים גוף זר.
ממליץ על בדיקת רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות של תרבית
דפנה27/02/2019בתרבית שתן חוזרת יש לי חיידק E-COLI אבל אני ממש לא מרגישה שיש לי דלקת בשלפוחית (כשהיתה הרגשתי זאת טוב...)
השאלה אם שווה לקחת שוב אנטיביוטיקה (שגם יצרה אצלי פטריה שלקח לי הרבה זמן להיפטר ממנה) או שזה יכול לעבור לבד?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיידק בשתן
ד``ר ניר רם דובדבני27/02/2019בהריון מומלץ לטפל בזיהום בשתן גם אם הוא אסימפטומטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי הסכנה שבפטריה?
דפנה27/02/2019שכאמור קשה מאוד להיפטר ממנה בהיריון.......
אני יולדת קיסרי דרך אגב - במידה וזה רלוונטי לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטרת
ד``ר ניר רם דובדבני28/02/2019בדרך כלל לאדם עם מערכת חיסון תקינה רמת הסיכון מהפטרייה היא נמוכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון ושמירה על הגיינה
עמית28/02/2019בהריון צריך כל הזמן לחטא את הבית עם דיטול ובמיוחד את השירותים. מערכת חיסונית נמוכה בתקופה הזאת והגוף קולט כל דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)