מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה צריכה עזרה אני מפוחדתחן03/06/2008
שלום לכולם ולרופאים בפרט
הנני בשבוע 11 +5
וסובלת מעצירויות נוראיות (אני שותה הרבה וזה לא עוזר
המליצו לי על חוקן ועשיתי זואת כמובן שאני בחששות נוראים האם הזקתי לעובר?
למרות שזה דרך פי הטבעת ולא מגיע לבטן בבקשה עיזרו לי אני בהסטריהההההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוקן
א03/06/2008הי,
חוקן זה עוזר אבל אל תתחילי לעשות את זה באופן קבוע .
יש דרכים טבעיות לשפר את המצב.
תשתדלי לא לאכול דברים כבדים.
לפי דעתי אין סיבה שתזיקי לתינוק עם חוקן אבל בכל זאת תדברי עם הרופא המטפל שלך שימליץ לך על הדרך הכי טובה לפתור את הבעיה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה,בוקר טוב ותודה רבה
חן04/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכי חשוב לא להיות לחוצה
א04/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב - הצעה בשבילך :-)
לירון04/06/2008גם לי הייתה את התופעה הזו ואני עוד לפני ההריון סבלתי מעצירויות קשות
לקחתי פעם אחת נר גליצרין שמותר לקחת חד פעמי ומאז אז שזה הסתדר שתיתי מים שהושרו
בשזיפים יבשים וזה מאד מאד עוזר
אפילו אכילת שזיפים אבל כל זה נכון ללפני שמגיעים למצב קריטי :-)
בהצלחה והמשך הריון קל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם היפוכונדרים?
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)