שלום דר אשמח למענה בנושא משקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום דר אשמח למענה בנושא משקל
    לאה
    19/03/2019

אני בשבוע 9 לא מרגישה שעליתי במשקל גם לא נראה כך מבחינת הלבוש שלא השתנה והמשקל מראה 4 קג יותר מתחילת ההריון .. האם יכול להיות שזה נוזלים מהתפתחות ההריון? ממה הם נובעים ? זה אמור לעבור ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• משקל

ד``ר ניר רם דובדבני
    19/03/2019

בוקר טוב
    כבר מתחילת ההריון גוף האישה צובר נוזלים על מנת להעלות את נפח הדם ...כך המשקל עולה בהתחלה בהמשך קשור גם בגדילה של הרחם העובר וכו' . וגם השמנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

לאה
    19/03/2019

תודה על המענה אבל האם זה הגיוני שכבר נראה 4 קג נוספים? זה המון . אני אמורה להחשיב את זה בחישוב הכולל של עליית משקל בהריון ? אני לא טיפוס שמעלה הרבה בהריונות לכן שואלת... ובטח לא בשלב כזה התחלתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עליית משקל

ד``ר ניר רם דובדבני
    19/03/2019

אכן צריך לחשב בעלייה במשקל.
    אם ההריון עם טיפול הורמונלי ( IVF, וכו') אז צריך לשלול מיימת בבטן בשל גירוי יתר שחלתי ) .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו