הוצאת חצוצרות בקיסרי- בירור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוצאת חצוצרות בקיסרי- בירור
    מאי
    29/03/2019

אני מיועדת לקיסרי ביום ראשון (מספר 3 ואחרון).
    היום בהכנה לניתוח הרופא התקיל אותי ושאל אם אני רוצה להוציא חצוצרות, כי זה יכול למנוע בעתיד סרטן צוואר הרחם או משהו כזה...
    יש לציין שאני בת 35, לפני 12 שנה חליתי בלוקמיה ולכן לדבריו סביר להניח שהרזרבה השחלתית נמוכה (אין לי מושג מה זה אומר). ההריונות מתרומת ביצית כך שגם ככה כנראה החצוצרות לא ממש פעילות...
    מה דעתך?? ממש נפל עלי כרעם ביום בהיר ולא יודעת איך להתייחס לזה בדקה ה90...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כריתת חצוצרות

ד``ר ניר רם דובדבני
    29/03/2019

הוצאות חצוצרות נחשבת אמצעי מניעה בלתי הפיך .
    על פי מה שאת מתארת הסיכוי להריון טבעי אצלך הוא נמוך גם כך אך צריך לקחת בחשבון שלא אפס סיכוי.
    לגבי הסרטן, מדובר על סרטן חצוצרות.
    נשמע הגיוני להוציא אך אין הכרח . ( לדתיים בינינו, דורש אישור של רב כי מדובר בעיקור ).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמע הגיוני להוציא בגלל העבר או שנכון לכל אישה?

מאי
    29/03/2019

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות

ד``ר ניר רם דובדבני
    29/03/2019

הגיוני אם אין שימוש בחצוצרות ולהשאירן משאיר את הסיכון ממאירות ( לא דווקא קשור אלייך) .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו