מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שימוש בתרופה טוברקס- בירורגל26/04/2019
ד"ר שלום,
בטעות השתמשתי 3 פעמים בטיפות העיניים- טוברקס. ראיתי עכשיו שהתרופה לא מומלצת לשימוש לנשים הרות.
אני בלחץ נוראי... האם יכול להיות שנגרם נזק לעובר? שבוע 17.
בבקשה את עזרתך... מעבר לשירות הטרטולוגי... אם תוכל בבקשה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות
ד``ר ניר רם דובדבני26/04/2019היי גל,
אני ממליץ לפנות לרופא עיניים על מנת להחליף תרופה.
האנטיביוטיקה שהתרופה היא קטגוריה D.
אני מדגיש שהתשובה שלי היא לא רשמית אך פוטנציאל הנזק הוא יותר גדול כאשר נוטלים את האנטיביוטיקה דרך הפה (טיפות עיניים הם יחסית מקומי ) ומדובר על נזק בטרימסטר ראשון ( ואת כבר בטרימסטר שני).
לסיכום: כדאי לא להשתמש בטיפול זה ולהחליף לטיפול שמותר בהריון. יש לקבל ייעוץ טרטולוגי רשמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשןבה... לא רגועה...
גל26/04/2019ד"ר שלום
תודה על המענה המהיר. אני בהיסטריה מהשימוש בתרופה... יש משהו שאוכל לעשות בשלב זה? איך אפשר לוודא שלא נגרם נזק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד``ר ניר רם דובדבני26/04/2019קודם כל רוב הסיכויים שלא נגרם נזק בשל מה שהסברתי.
אני מניח שאת מבינה שאין לי יכולת באתר להבטיח שלא קרה כלום.
אני מציע לא להכנס לפאניקה אלא לפנות לייעוץ מסודר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מאי26/04/2019תודה תודה על המענה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)