מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת גרון בתקופת ההריוןגל29/04/2019
שלום ד"ר,
אני בהריון בשבוע 18.
במהלך החודשיים האחרונים היו לי כאבי גרון. פניתי כמה פעמים לקופת חולים ונאמר לי שמדובר בדלקת ויראלית. היום מתוך ייאוש הלכתי לרופא אף אוזן גרון שאבחן שמדובר בדלקת גרון
.משטח גרון לסטרפטוקוק יצא תקין והרופא אמר שכנראה מדובר בסוג אחר ונתן לי אוגמנטין לעשרה ימים.
רציתי לשאול... האם במשך כל הזמן הזה שהדלקת לא טופלה יכול להיגרם נזק כולשהו לעובר?
אני מודאגת ממש!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות
ד``ר ניר רם דובדבני30/04/2019לדעתי אם לא היה חום אז מדובר בדלקת מקומית ולכן הסיכון לעובר נמוך.
למרות מה שאמרו לך לגבי נגיפים הייתי פונה לרופא נשים על מנת לשלול הדבקה ויראלית כמו בcmv למשל.
בכל אופן לדעתי אין מקום לפאניקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר דלקת גרון
גל02/05/2019ד"ר שלום
אם עוד בתחילת ההריון בדיקת דם הראתה שיש נוגדנים ל- cmv?
ובכלל... איך אפשר לדעת שהעובר לא נדבק בשום נגיף או חיידק ושהוא בסדר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקה
גל02/05/2019שכחתי לציין שבתי בת השנה וחצי הייתה חולה במחחה ויראלית במשך כשזה ימים. עכשיו אני יותר בלחץ לגבי cmv.
ביום ראשון בקרוב יש לי בדיקת מי שפיר- היא תוכל לגלות אם העובר נדבק ב- cmv או שזה מוקדם מדי?
מה כדאי לעשות????
מודאגת ממש... בבקשה את עזרתך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
ד``ר ניר רם דובדבני02/05/2019חשוב מאוד להבין אם הייתה הדבקה בcmv לפני הביקור כי אם רוצים לבדוק cmv ייתכן שיהיה צריך להזיז את תאריך השחרור.
מציע לבדוק את הנושא עוד היום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)