טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
דר יקר בבקשה את עזרתך! אני בהריון שני. חודש חמישי. אני מרגישה שבהריון הזה אני פחות שומרת על עצמי. יש לי תינוקות בת שנה ושמונה ולא מעט פעמים אמי צריכה להרים אותה. בנוסף, אני עושה הרבה יותר מטלןת בבית בניגוד להריון הראשון ונחה פחות. בנוסף, בתי הרבה פעמים תוך כדי משחק לוחצת לי על הבטן והיו כמה פעמים שממש נתנה לי מכה בבטן . האם התנהגויות מסוג זה יש בהן סכנה לעובר? .האם הוא יכול להיפגע או שהוא ממש מוגן? אני מודאגת! תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום נוי, כמובן שרצוי להמנע ממכות לבטן בהריון אך לא סביר כי נגרם נזק ממכה כלשהי מהתינוקת. באופן כללי אין מניעה ממאמץ סביר בהריון , אם את מרגישה שקשה לך אז כדאי קצת "להוריד הילוך". אני מציע לדבר על הנושא עם בן הזוג. אני מזהה בין השורות שאת זקוקה לעזרה. בכל מקרה הייתי משתף בנושא את הרופא שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר