מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מוניטור עוברי - האצות דופקטלי04/06/2019
שלום. אתמול הייתי במוקד נשים ובוצעו כל הבדיקות השגרתיות שעושים. אני בשבוע 32. עשו לי פעמיים מוניטור כי הראשון לא היה כ"כ תקין (כך הבנתי) ובמוניטור השני לא נראו האצות דופק (כך האחות אמרה לי) אך הרופא שחרר אותי הביתה ואמר שזה תקין. האם אכן כך? ממה שקראתי זה מצב שיכול להיות מסוכן לא? מציינת גם שהמוניטור בוצע אחרי שאכלתי והרגשתי את העובר זז, גם במהלך המוניטור וגם אח"כ בערב והיום. צירפתי את המוניטור השני. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות
ד``ר ניר רם דובדבני04/06/2019שלום טלי,
אינני רואה שצירפת מוניטור. בכל אופן אם את מרגישה לא בטוחה או במידה והיה מוניטור לא תקין ...כדאי אולי לפנות לבדיקה נוספת היום.
אם אראה את המוניטור אשמח להגיד לך את דעתי עליו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה המהיר - מנסה לצרף שוב
טלי04/06/2019מקווה שהפעם זה הצליח...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד``ר ניר רם דובדבני04/06/2019המוניטור הוא ואריאבילי וריאקטיבי, לא ברור לי מה קורה הבסיס, ייתכן שהיו האטות קלות לכן ממליץ לחזור עליו היום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי..
טלי04/06/2019ואריאבילי וריאקטיבי זה טוב? האחות שעשתה את המוניטור לא דיברה על האטות אלא על כך שאין האצות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
ד``ר ניר רם דובדבני04/06/2019ואריאבילי וריאקטיבי זה תקין.
הייתי חוזר על הניטור על מנת לשלול האטות.
אני יודע שאני קפדן אבל זו דעתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)