תנועות לא טובות ביום יום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תנועות לא טובות ביום יום
    אלמונית
    16/06/2019

שלום ד״ר, שבוע 15, מתניידת לעבודה באוטובוס. לא פשוט. היום הייתי עם שקית ובה בקבוק מים חצי ליטר ואוכל, שקית שלכל היותר מעריכה שוקלת 1.5 קג, גג שבגג 2 קג. באתי לשים את השקית במקום מולי שהוא יותר נמוך מגובה הבטן כדי לא להחזיק זאת ביד. לכן השקית הייתה ממול הבטן שלי והחזקתי אותה כך בטרם התכופפתי לשים אותה. ברגע שהבאתי את השקית מול הבטן ובטרם הנחתי אותה הרגשתי כאב חד בבטן התחתונה והרגשה כאילו האיברים של הבטן נדחסים למטה, כנראה תנועה לא טובה שעשיתי. השאלה שלי איך יודעת שלא הזקתי לעובר. והאם זה בעיקר מזיק לרצפת האגן? שוקלת לקנות לי דופלר ביתי כדי להירגע אחרי מצבים מלחיצים כאלה ואיני יודעת כמה רופאי נשים ממליצים על כך. עסקינן בהריון יקר לאחר הפלה נדחית בהריון הראשון ולכן אני חרדה יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תנועות לא טובות ביום יום

הוספת תגובה

• עוד שאלה

אלמונית
    16/06/2019

עוד שאלה קצת מוזרה ברשותך.
    אני עובדת בעבודה משרדית ושמתי לב היום שלעיתים מקרבת את הכיסא כשאני ישובה עליו (כיסא גלגלים משרדי) בעזרת אחיזת הידיים בשולחן ומשיכת הכיסא לכיוון השולחן. לא חשבתי שישנה בעיה עם כך עד כה. השאלה אם אני בצורה כזאת לא מפעילה כך כוח רב מדי על הבטן וחלילה יכולה לפגוע ברחם/ בעובר בצורה כזאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד``ר ניר רם דובדבני
    16/06/2019

לדעתי לא מהווה בעייה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו