כאבי מחזור בשבוע 16 להריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי מחזור בשבוע 16 להריון
    אלמונית
    23/06/2019

שלום ד״ר, בשבוע 16. ביום חמישי חוויתי התקף כאבי מחזור - כאבים ממוקדים בבטן תחתונה של 3 שעות. כאבים שחלפו רק כנשכבתי בביתי לנוח ברגע חזרתי הביתה. האם שכיח? אציין כי עובדת בעבודה משרדית וזה תקף אותי בזמן העבודה בישיבה. ללא כל מאמץ פיזי.
    בנוסף, בטעות לאחר שרכשתי אוכל לצהריים עבורי ההשקית עם האוכל החם (די חם) נגעה לי באזור המפשעה/ בטן לכדקה עד שחשתי בחום ומיד הרחקתי אותה. האם יכול להזיק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי מחזור בשבוע 16 להריון

הוספת תגובה

• תשובות

ד``ר ניר רם דובדבני
    23/06/2019

לגבי הכאבים. כדאי להיבדק ע"י רופא.
    לגבי. החום, לא חושב שנגרם נזק על פי המתואר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נבדקתי, רק שאלה קטנה נוספת

אלמונית
    24/06/2019

נבדקתי והכל טוב. רק שאלה קטנה.
    לאחר הבדיקה, שעה אחרי הבדיקה גיליתי שהתחתון שלי באזור הבדיקה התלכלכך עם ג׳יל של us בכמות נדיבה מה שלא שמתי לב וגם לא הרגשתי. ואזור הבטן התחתונה של הבדיקה הייתה קרה כתוצאה מכך. האם זה בעיה עם כך מבחינת העובר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות

ד``ר ניר רם דובדבני
    24/06/2019

לא מהווה בעייה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו