בצקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בצקות
    מיקה
    06/06/2008

שבוע 27, אתמול הבחנתי שהכף רגל והקרסול נפוחים מתמיד, ככל הנראה בצקות. אני עושה פילאטיס ומשתדלת לצעוד 3 פעמים בשבוע במשך חצי שעה, האם אני יכולה להמשיך בפעילות זו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בצקות

הוספת תגובה

• בצקות

א
    06/06/2008

הי אני בשבוע 32
    עשיתי צעדות כל יום ועדיין יש לי בצקות. זה טוב שאת עושה הליכות אבל לפי הסבר שאני קיבלתי מהרופא זה קשור לתיפקוד כליות. הנוזלים מצטברים בגוף ובגלל הגודל של התינוק יותר קשה לכליות לתפקד מזה יש בצקות.
    אני עדיין ממשיכה לעשות הליכות קצרות .
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בצקת.

ד``ר איילון לחמן
    07/06/2008

למיקה שלום.
    בצקות ברגלים בהריון נובעות בדרך כלל מירידה ברמת החלבון בגוף. העובר המתפתח זקוק לכל חומצות החלבון על מנת לפתח ולבנות את גופו.וא לוקח אותם ממך. אם את ממעיטה באכילת מוצרי בשר ,קרי בשר עוף או דגים,גופך מאבד את חלבוניו שלו,הביטוי הראשוני הינו הבצקות.ממליץ להרבות באכילת מוצרי בשר,להתיעץ עם רופאך ולמדוד גם את לחץ הדם והחלבון בשתן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד דבר

מיקה
    07/06/2008

אני אכן אפנה לרופא, אך לא ענית לגבי ההליכה, האם כדאי להימנע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד.

ד``ר איילון לחמן
    08/06/2008

למיקה שלום.
    לגבי ההליכה, רופאך לאחר הבדיקה, ימליץ.בעקרון אם הליכה בקצב מתון,אין בעיות מיוחדות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו