מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בצקותמיקה06/06/2008
שבוע 27, אתמול הבחנתי שהכף רגל והקרסול נפוחים מתמיד, ככל הנראה בצקות. אני עושה פילאטיס ומשתדלת לצעוד 3 פעמים בשבוע במשך חצי שעה, האם אני יכולה להמשיך בפעילות זו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בצקות
א06/06/2008הי אני בשבוע 32
עשיתי צעדות כל יום ועדיין יש לי בצקות. זה טוב שאת עושה הליכות אבל לפי הסבר שאני קיבלתי מהרופא זה קשור לתיפקוד כליות. הנוזלים מצטברים בגוף ובגלל הגודל של התינוק יותר קשה לכליות לתפקד מזה יש בצקות.
אני עדיין ממשיכה לעשות הליכות קצרות .
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבצקת.
ד``ר איילון לחמן07/06/2008למיקה שלום.
בצקות ברגלים בהריון נובעות בדרך כלל מירידה ברמת החלבון בגוף. העובר המתפתח זקוק לכל חומצות החלבון על מנת לפתח ולבנות את גופו.וא לוקח אותם ממך. אם את ממעיטה באכילת מוצרי בשר ,קרי בשר עוף או דגים,גופך מאבד את חלבוניו שלו,הביטוי הראשוני הינו הבצקות.ממליץ להרבות באכילת מוצרי בשר,להתיעץ עם רופאך ולמדוד גם את לחץ הדם והחלבון בשתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דבר
מיקה07/06/2008אני אכן אפנה לרופא, אך לא ענית לגבי ההליכה, האם כדאי להימנע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד.
ד``ר איילון לחמן08/06/2008למיקה שלום.
לגבי ההליכה, רופאך לאחר הבדיקה, ימליץ.בעקרון אם הליכה בקצב מתון,אין בעיות מיוחדות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)