מכה בבטן ממרפק בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכה בבטן ממרפק בהריון
    אלמונית
    21/07/2019

שבוע 20. קיבלתי מכה באוטובוס בבטן באזור הטבור ממרפק של מישהי, לא מכה חזקה. האם יש מקום לדאגה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכה בבטן ממרפק בהריון

הוספת תגובה

• המשך לשאלתי

אלמונית
    21/07/2019

בהמשך לשאלתי, עתה כעבור כשעתיים וחצי מאז המאורע בהתהפכות במיטה הרגשתי כאבים באזור הטבור שעברו תוך מספר שניות, ללא כאבי בטן. יכול להיות קשור למכה? הרגשתי תנועות עוברית מאז המכה.
    (נ.ב. שיליה קדמית צדדית).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות

ד``ר ניר רם דובדבני
    21/07/2019

ככל הנראה הכל בסדר. אך בהריון כאשר מקבלים מכה בבטן מומלץ לפנות לבדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

אלמונית
    22/07/2019

שלום ד״ר, טרם נבדקתי יש לי תור לרופאה מחר.
    היום מספר שעות הרגשתי סוג של התקשות בבטן בצד שמאל, יותר בתחושה מאשר במישוש לדעתי, ועכשיו לעיתים הרגשת צריבה, כאילו העור צורב לי שם באזור, כאב גם באזור בנגיעה (כאב עמום). הצריבה מפושטת תחושות קצת מוזרות ולא יודעת אם לשייך למכה, לשרירים או למה? לא היו לי את התחושות האלה עד שעות אחר הצהריים כלל. התחושות גם לא באזור המכה שכאמור הייתה באזור הטבור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד``ר ניר רם דובדבני
    23/07/2019

אינני יכול לדעת אבל סביר להניח שלא קשור.
    אני מציע שתפני להיבדק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו