מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מידת החיסון לאדמת-דחוף דחוףסיגלבל07/06/2008
אני מתכננת את הריוני השלישי, והרופא עשה לי בדיקת נוגדנים לאדמת, כי לדבריו בהריון הקודם זה היה נמוך (42, לפני 4 שנים). הבדיקה הנוכחית יצאה 28. הרופא לא אמר לי על כך כלום. במקרה רופאת המשפחה, שבמקרה ראתה את הבדיקות אמרה לי שעליי לדבר עם הרופא בדחיפות, לפני תחילת ההריון. הרופא, שהיה זמין רק אתמול, אמר לי שעליי לגשת לטיפת חלב והם יגידו לי מה לעשות... הבעיה היא שעם טיפת חלב אוכל לדבר רק ביום א', אולי (כי זה ערב חג) והיום, מחר ומחרתיים, אלה ימי הביוץ. האם זה אומר שעליי לוותר ולחכות לחודש הבא? האם ניתן לעשות חיסון דחף אחרי כניסה להריון? האם בכלל עושים חיסון דחף ל28, כשבין 15 ל30 זה רק נמוך? כי הבנתי שבעקרון מחסנים וזהו בכלל בלי לבדוק אם יש חיסון...
אודה לתשובה בדחיפות!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדמת.
ד``ר איילון לחמן07/06/2008לסיגלבל. שלום.
לא אין מבצעים חיסון לאדמת בהריון.מקסימום תכנסי להריון בעוד חודש,אבל עם ראש נקי בלי פחדים מהדבקות באדמת במהלך ההריון.את יודעת מאיפה מגיע החיפזון.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)