מידת החיסון לאדמת-דחוף דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מידת החיסון לאדמת-דחוף דחוף
    סיגלבל
    07/06/2008

אני מתכננת את הריוני השלישי, והרופא עשה לי בדיקת נוגדנים לאדמת, כי לדבריו בהריון הקודם זה היה נמוך (42, לפני 4 שנים). הבדיקה הנוכחית יצאה 28. הרופא לא אמר לי על כך כלום. במקרה רופאת המשפחה, שבמקרה ראתה את הבדיקות אמרה לי שעליי לדבר עם הרופא בדחיפות, לפני תחילת ההריון. הרופא, שהיה זמין רק אתמול, אמר לי שעליי לגשת לטיפת חלב והם יגידו לי מה לעשות... הבעיה היא שעם טיפת חלב אוכל לדבר רק ביום א', אולי (כי זה ערב חג) והיום, מחר ומחרתיים, אלה ימי הביוץ. האם זה אומר שעליי לוותר ולחכות לחודש הבא? האם ניתן לעשות חיסון דחף אחרי כניסה להריון? האם בכלל עושים חיסון דחף ל28, כשבין 15 ל30 זה רק נמוך? כי הבנתי שבעקרון מחסנים וזהו בכלל בלי לבדוק אם יש חיסון...
    אודה לתשובה בדחיפות!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אדמת.

ד``ר איילון לחמן
    07/06/2008

לסיגלבל. שלום.
    לא אין מבצעים חיסון לאדמת בהריון.מקסימום תכנסי להריון בעוד חודש,אבל עם ראש נקי בלי פחדים מהדבקות באדמת במהלך ההריון.את יודעת מאיפה מגיע החיפזון.
    בברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו