הפרשות חומות תחילת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות חומות תחילת הריון
    יעל
    05/08/2019

היי,
    אני באיחור של 4 ימים מהמחזור,
    עשיתי בדיקה ביתית לאחר איחור של יומיים, יצאו 2 פסים- אחד מהם חלש, יום למחרת היה לי דימום קל.
    היום עשיתי שוב בדיקה, גם הפעם הופיעו 2 פסים אך הפס השני היה חלש יותר מלפני יומיים ובנוסף היום הופיעו לי הפרשות חומות.
    אני יודעת שיש סיכוי גבוה שזו הפלה, אך במידה ולא, האם אני צריכה לקבל זריקת אנטי די מכיוון שסוג הדם שלי היא a negative. בהריון הקודם הייתי מקבלת אחרי כל דימום.
    אשמח לתשובה,
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשות חומות תחילת הריון

הוספת תגובה

• תשובות

ד``ר ניר רם דובדבני
    06/08/2019

כעקרון לתת לך אנטי D במצב כזה זה ככל הנראה מיותר כי צריך לפחות 30 סמק דם עוברי לעבור לדם האם על מנת ליצור תגובה וכמובן שאין בשלב כזה אך בכל זאת אני מציע לתת לרופא שלך את ההחלטה . בכל אופן לתת לך אנטי D לא יזיק אבל כדאי לבצע בדיקת נוגדנים קודם לכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

יעל
    06/08/2019

תוך כמה זמן מהדימום אני צריכה לקבל את החיסון? אספיק לחכות לתשובה של בדיקת נוגדנים? איך אפשר לדעת אם באמת התרחשה הפלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד``ר ניר רם דובדבני
    06/08/2019

עד 72 שעות מתחילת הדימום.
    לוקחים בדיקת נוגדנים אך לא ממתינים לתשובה.
    כך אפשר לדעת אם היו נוגדנים טרם החיסון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו