קליטת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קליטת הריון
    דפנה
    07/06/2008

שלום.

שמי דפנה ואני בת 27 ובעלי בן 28.
    אני ובעלי יחד כבר 3 שנים. (שנתיים חברים ושנה נשואים). במהלך תקופת החברות נתקלנו בקשיים לקיים יחסי מין מלאים בעקבות כאבים עזים בנרתיק. בבדיקה גינוקולוגית התברר שאני סובלת (תרתי משמע....) מווסטאבוליטיס. עברתי מספר טיפולים ואני ובעלי המשכנו לנסות ולא התייאשנו. הכאבים הלכו ופחתו במשך הזמן עד שלאחרונה הצלחנו להגיעה סופסוף לחדירה מלאה. בבדיקה גינוקולוגית התברר גם שאינני כבר בתולה. ולאחר ההקדמה הנה השאלה:

בזמן שהגענו לחדירה מלאה הייתי כ- 3-4 ימים לפני תקופת הווסת החודשית. בעלי גמר בתוך הנרתיק. היום,לאחר כחודש בערך אני חשה באיחור מסוים (שלא היה, יש לי מחזור סדיר). האם יתכן שההריון נקלט? ניתן להיקלט להריון בתקופה כה קצרה לפני הווסת?

תודה על התשובה וסליחה על אורך השאלה.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קליטת הריון

הוספת תגובה

• קליטה

ד``ר איילון לחמן
    08/06/2008

לדפנה שלום.
    בעיקרון הימים שלפני המחזור אינם ימי הקליטה הרגילים להריון.אבל ברפואה הכל כבר קרה. ממליץ שתבצעי בדיקת דם להריון בקופ"ח ונדע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו