מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כדורים מטרוגל ואופלודקס בהריוןאדווה10/06/2007
אני נמצאת נכון להיום בשבוע 17 ויומים רק לפני חודש ידעתי שאני בהריון במשך תקופה שבה אני בהריון ולא ידעתי לקחתי את הכדורים הנ"ל - דלצין ,אופלודקס ,ומטרוגל .מאחר וסבלתי מדלקות חוזרות באגן הבעיה שלא יכולתי להבחן שאני בהריון מאחר והיו לי בעיות עם המחזור החודשי שלי ואת הכדורים הנ"ל לקחתי עקב כאבים בבטן התחתונה כשלמעשה חשבתי שזו דלקת ובסופו של דבר התברר לי שזה הריון חשוב לי לדעת מאחר וקראתי ספרים ומחקרים האםם עלי להפיל מאחר מכל מה שקראתי עלול העובר להיפגע אנא שלחו לי תשובה בהקדם .
בתודה מראש
אדווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ טרטולוגי
ד''ר בני שכטר10/06/2007שלום לך!
לחלק מהתרופות שציינת אין בעיה בהיריון. בנוגע לדלצין ולאופלודקס לא מומלץ ליטול.
הכי בטוח וטוב הוא להתקשר למרכז הטרטולוגי בבי"ח תה"ש, הדסה עין כרם, בילינסון או רמב"ם ולשאול האם ישנה בעיה ובאיזה מעקב יש צורך במהלך ההיריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופלודקס ודלצין
אדווה11/06/2007פניתי לרופא המטפל שלי והוא המליץ לי ללכת לוועדה להפלות ולעשות הפלה כי יש סבירות גבוה שהעובר נפגע האם אני צריכה לעשות הפלה ?
תודה מראש על תשובתכם בהקדם !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלברר קודם במכון הטרטולוגי
ד''ר בני שכטר11/06/2007לפני כל החלטה יש להתקשר למכון הטרטולוגי בתה"ש, בילינסוון, הדסה עין כרם או רמב"ם ולברר ספציפית לגבי הסיכונים ורק אז להחליט ולגשת לוהפסקת היריון לפי הצורך.
ניתן להתקשר לדעתי גם בשעות הערב.
כמה שיותר מהר יותר טוב.
תעדכני אותנו בבקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)