מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוסף ברזל בהריוןקרן18/09/2019
ד"ר שלום,
אני נוטלת כדור פריפול ביום בהמלצת רופא הנשים שלי. הוא מכיל 100 מ"ג ברזל. הוא גורם לי לעצירויות ולתחושות לא טובות במערכת העיכול כבר תקופה ארוכה מאוד (אני כבר חודש שמיני ונוטלת בערך מהחודש הרביעי..). המליצו לי לנסות לעבור לברזל מסוג אחר- ספאטון או ברזל קומפורט של אלטמן שההבדל הוא גם שאין תופעות לוואי כמו בפריפול וגם הספיגה טובה יותר. השאלה שלי לגבי המינון- בכדור פריפול אחד, יש 100 מ"ג ברזל ואילו בברזל קומפורט יש 30 מ"ג בלבד- זה אומר שעליי לקחת 3 פעמים ביום ?? בספאטון קראתי שיש רק 5 מ"ג ברזל. בכלל לא מבינה איך כולם ממליצים? יש משהו שאני מפספסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות
ד``ר ניר רם דובדבני18/09/2019התוספים מחושבים על פי הברזל הנספג.
הייתי מתחיל עם ספאטון אחד ביום ומעלה במידת הצורך ( לאחר התייעצות עם הרופא המטפל).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה ממליץ יותר על ספאטון מאשר על הפריפול? מבחינת הספיגה?
קרן19/09/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
ד``ר ניר רם דובדבני19/09/2019שני התכשירים מצויינים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)