קסנקס ואולי הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קסנקס ואולי הריון
    נעמה
    22/09/2019

שלום רב,
    אנחנו מנסים להיכנס להריון ולפי מעקב ביוץ המחזור אמור להיות מחר או ביום ג׳.
    מזה כמה ימים אני סובלת מהכתמות חומות - בדכ ככה מתחיל אצלי מחזור.
    אבל כמובן עד שלא מקבלים מחזור ממש קשה לדעת בוודאות האם זה התחלה של מחזור או הריון...
    כמו כן יוכל לעשות בדיקה מדויקת רק מחר או מחרתיים. עכשיו לעצם השאלה- אתמול לאחר ריב מאד רציני עם בעלי נאלצתי לקחת כדור אחד של קסנקס- זה כדור שאני נעזרת בו מידי פעם כי אני סובלת מהתקפי חרדה. מדובר על כדור של 0.5 מג. אני יודעת שהוא לא מומלץ בהריון אבל אתמול לא יכולתי להסתדר בלעדיו ולקחתי אותו חד פעמי. (וכאמור עדיין לא ברור אם אני בהריון) .
    אבל אני קצת לחוצה- אם יתגלה בכל זאת שאני בהריון האם נטילה של כדור אחד של קסנקס 0.5 מג בשלב זה יכול להזיק לעובר?

בברכה,
    נעמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קסנקס ואולי הריון

הוספת תגובה

• תשובות

ד``ר ניר רם דובדבני
    22/09/2019

שלום נעמה,
    ארצה להגיד לך מספר דברים.
    1. לדעתי נטילה חד פעמית של קסנקס בשלב כל כך מוקדם לא אמורה להשפיע גם אם תיקלטי להיריון. בכל זאת מציע לקבע ייעוץ טרטולוגי טלפוני רשמי.
    2. לחץ נפשי עלול לפגוע בסיכויי להיקלט להריון.
    3.אני קורא בין השורות כי את נזקקת לעזרה מידי פעם ( לא נשמע שזו הפעם הראשונה שלקחת תרופה על מנת להרגע). כדאי אולי לפנות לקבל עזרה מקצועית , יש דרכים אחרות ותרופות אחרות במידת הצורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו