טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום ד״ר, אתמול בבוקר קיבלתי מכה מהידית של הדלת ממש בפופיק. הבטן רק בימים האחרונים התחילה לגדול לי אז לא היה לי קנה מידה כל כך ולא שמתי לב וכך נכנסתי בידית.. נהיה לי כמובן סימן אדום וכאב קל לכמה דקות. אחרי כ10-15 דקות הכל עבר, גם הסימן.. תנועות העוברית כרגיל גם היום וגם אתמול. האם יש לי סיבה לדאוג וללכת למיון נשים מחר בבוקר? או כל עוד אין כאב חריג או שינוי בתנועות העובר אפשר להתייחס כאילו לא היה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד